Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egyre nagyobb a valószínűsége egy Buckai gyógyszertár érkezésének - Folyamatosak a megkeresések!

2018. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre nagyobb az esélye egy esetleges Buckai Gyógyszertár érkezésének miután sok más mellett a Buckai Szövetség Egyesületet is ezzel kapcsolatban egyre többen keresik meg!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017-ben hirdette meg először, hogy a Buckába a Bucka-tó Csépi úti bejáratához közel új orvosi rendelőt építene, ahol két felnőtt orvosi és két gyermekorvosi körzet lenne.

 

Korábban már a gyógyszertárosok kifejtették, hogy csak olyan területre és helyre visznek vagy vinnének gyógyszertárt, ahol van orvosi rendelő is. A Buckában eleddig ez a feltétel nem teljesült, azonban az új orvosi rendelővel mindez megváltozhat.

 

A megkeresők mindegyike azt kérdezte tud az egyesület pályázatról, lehetőségekről és tervezett gyógyszertárról! Egyenlőre az a válaszunk, hogy nem és egyenlőre az orvosi rendelő valóban jöjjön el, majd utána figyelünk és tájékoztatunk, hogy a legjobba részesülhessünk és a legjobbat kaphassuk!

 

Ha sikerül, akkor ez lesz Szigetszentmiklós nyolcadik gyógyszertára és az első Buckai is egyben!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1013674906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása