Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az értékek napjával folytatódtak Szigetszentmiklós Járásbíróságán a KOHOLT PER-ek

2017. június 15. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 június 13-án az Értékek napjával folytatódtak a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon a KOHOLT PER-ek. Az adott bírósági napon és jelen esetben a hamis vádak miatti viszont perek békéltető tárgyalása következett! Bár persze mi tudtuk, hogy békülésről a koholmányok, a teljesen törvénytelenül bíróság elé citálások miatt szó sem lehet!

Az eljárások során az Értékek napján olyan események történtek meg, amelyek számtalan intézménynek adnak munkát és jogvédő szervezetnek, tekintettel arra, hogy a törvény előtti egyenlőség elvileg mindenkit megillet, de vannak, akik nem tartják ezt tiszteletben vagy jogfosztottá tesznek egyes embereket.

A KOHOLT PER-ek egyébként nem csak Szigetszentmiklósra, annak Önkormányzatára és a hozzá köthető személyekre jellemző! Elindult már és elindulhat bárhol, ahol küldetését komolyan gondolja egy civil szervezet! Komolyan gondolja, hogy értéket ment, értéket teremt és embereket véd meg! Emberek jogainak, értékeinek, az általunk lakott területének megvédése ugyanis sérti mindazok érdekeit, akik mindezeket nem tartják tiszteletben, akiknek anyagi haszna származik abból, hogy ne tartsák tiszteletben. Ezek az emberek, személyek, intézmények mindenféle hazugságon alapuló, kreált koholmányokkal élnek a másik vagy mások ellen, hogy ellehetetlenítsék vagy megsemmisítsék őket!

Csak rajtunk múlik, hogy engedünk-e az ilyen jellegű szándékoknak, rajtunk múlik, hogy hagyjuk, megadjuk magunkat, esetleg küzdünk ellene! Mi úgy döntöttünk nem adjuk magunkat! Számunkra fontosak az értékek és az emberek, s ezek megsemmisíthetetlenek!

Éppen ezért mindig is küzdeni fogunk a koholmányokkal, a más emberek jogait, értékeit semmibe vevő, nem ritkán hatalmaskodó emberekkel és intézményekkel szemben.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612594551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása