Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület: AHOGY KINÉZ EGY IGAZI JÁTSZÓTÉR

2016. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Miközben a Buckai Szövetség Egyesület várja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megállapításait a 2016 Áprilisi helyszíni ellenőrzéssel kapcsolatban, aközben elgondolkoztunk azon, hogy vajon az Önkormányzat alkalmazottjai miért vannak megrökönyödve azon, hogy felháborítónak tartjuk a Buckába helyezett játszótérnek nevezett valamik kinézetét, állapotát, felszereltségét, valamint azt, hogy az Ádám Jenő sétányon a szennyvízfordító telep, tehát a bűz mellé sikerült tenni!

 

Mi most nem rémisztgetjük Önöket és ismét azokkal a képekkel, hogy azok hogyan néznek ki, de megmutatunk egy olyan tőlünk 120 km-re elhelyezkedő települési játszóteret, amelyet játszótérnek lehet nevezni! Lehet, hogy Szigetszentmiklós nem turisztikai központ, mint az a település, de mégiscsak egy központi régióban elhelyezkedő 40 ezer fős település! Miért nem ebben próbál meg kiemelkedni, a felnövekvő nemzedéket megbecsülni és miért az a fontos, hogy fénylő színes papírra nyomtassa az újságot holott az fekete – fehér újra hasznosított oldalon is tudna (ha hiteles lenne) tájékoztatni, vagy (mint most) félre tájékoztatni?

 

Vajon képviselőinknek a minőségi játszótér miért nem fontos?

 

Meglenne rá a pénz! Évi egy-kéz tízmilliós gasztrónappal és Kossuth nappal lenne csak kevesebb!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr788749650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása