Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ha van véleményed szívesen fogadjuk! De ha véleményed van, akkor legyen arcod és neved!

2017. szeptember 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület esetén felvállalt különböző véleményeivel nem mindig és nem mindenki ért egyet. De ezekhez a véleményekhez van arc, név, karakter és kiállás is! Mi, tehát véleményünket teljes mellszélességgel felvállaljuk! De mint minden véleményalkotónál a mi oldalainkon is előfordulnak sajnos olyanok is, akiknek se képük, se elérhetőségük se ismerősük.

 

Az elmúlt napokban és hetekben különböző cikkek, felvállalt kiállások hatására megjelentek talán újra olyan profilok és karakterek, akik nyomdafestéket nem tűrő mondatokban aláztak minket, gondolatainkat vagy követőinket! Olyan emberek, akiknek se képe, se ismerőse, se semmilye nincs és igazán azt sem lehet tudni, hogy egy profil esetében ki is áll mögötte. B. Vivien, T. István vagy B. Anett hasonló szövegkörnyezetet használó és bárki által ismeretlen személyek (ha személyek) erős véleményekkel. Jó lenne tudni, hogy ki áll ezen vélemények mögött, de érdekes módon a karakter nem hajlandó magát felvállalni és a véleményhez arcot mutatni. Kérdés miért nem?

 

Félre értés ne essék, mi elfogadjuk, ha velünk nem értenek egyet, hiszen ahány ember annyi féle gondolat, vélemény és megélés. Ha azonban ehhez van név, akkor tudjuk a kialakított véleményt hova tenni, de ezek hiányában csak azt gondoljuk, hogy valaki unatkozik, billentyűzetet ragad és trollkodik, amit nem lehet komolyan venni!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412801144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása