Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Vajon hogy van az, akit a múlt hétvégén elütöttek a Csépi úton?

2016. december 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson nem veszi komolyan az Önkormányzat, amikor a Bucka lakossága segélykiáltással él a Buckai utak közlekedése, az életveszélyes körülmények, az elhanyagoltság miatt. Az elmúlt hétvégén egyes hírek szerint a Csépi úton megint embert ütöttek el! Helyszíni beszámolók szerint még mentőt is kellett hívni! De vajon, hogy lehet az, akit elütöttek? Ki és mit tud róla? Valamint hány balesetnek és milyen súlyúnak kell megtörténnie, ahhoz, hogy komolyan vegyék a segélykéréseket?

 

Hány asztalra és milyen erővel kell csapni, hogy valami végre és értünk történjen meg?

 

Mindenesetre akárhogy és akármeddig is kell várni, hogy végre észre vegyék a Buckai utakat és törődjenek velük, mielőtt tényleg nagy tragédia lesz a balesetet szenvedetthez és családjához fordulunk! Mielőbbi jobbulást és kitartást kívánunk!

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6612027171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása