Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR A TESTÜLETRŐL: Levették a napirendről a Tanösvény melletti Dunaparti ingatlan értékesítését.

2016. május 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Meg nem erősített forrásaink szerint a mai testületi ülésen a Polgármester a 15-ös és a 17-es napirendi pontok törlésére tett javaslatot. A 17-es napirendi pont szólt a Tanösvény melletti Dunaparti ingatlan értékesítéséről. A téma napirenden tartásának jelen pillanatban törvényességi akadályai voltak, hiszen a gazdasági bizottság leszavazta, míg a pénzügyi bizottság törölte napirendjéből. Utóbbi a baj! Ugyanis ebben az esetben nem lehet testület elé vinni!

 

A napi rendi pont törlése nem jelenti a téma törlését is! A továbbiakban is fennáll ezen Dunaparti ingatlan eladásának veszélye, miközben mást kommunikál a hivatal! Bármikor össze lehet hívni egy rendkívüli testületi ülést, amelyen megpróbálják elkótyavetyélni bagatel áron ezt az értéket!

 

Így a továbbiakban is figyelnünk kell a veszélyre!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr848746192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása