Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Vajon hazugsággal leplezhető-e a Csepeli Kormányablak 2,3 csillagos igen alacsony lakossági értékelése és borzalmas hírneve?

2019. július 25. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Kormányhivatal!

Tisztelt Csepeli Kormányablak!

Tisztelt Dr. Baktay Csaba hivatalvezető Úr!

és

Tisztelt további címzettek!

 

A Buckai Szövetség Egyesület köszönettel megkapta korábbi panaszunkra adott BP-21/0005/6474-11/2019-es iktatószámú levelüket, amely egyszerre tekinthető önmosdatásnak, önmagasztalásnak, hazugság áradatnak és rágalmazást, becsületsértést kimerítő cselekménynek, írásnak is miután írásukban teljes egészében az egyesület elnökeként engem próbálnak besarazni valótlanul!

 

Engedjék meg, hogy mielőtt érdemben reagálnék levelükre azelőtt had gratuláljak! Az ügyintézés három napja és egy   Dr. Baktay Csaba, azaz Ön által küldött levél alatt  a Csepeli Kormányablaknak a nekem elmondottak szerint Ön a negyedik vezetője! A három nap során ugyanis, amikor vezetőt kértem három különböző hölgy mutatkozott be ekként és most pedig Brigitta, Bernadett és egy nevét el nem áruló hölgy után Ön! Mondhatjuk Önöknél ez a tisztség gyorsan változik, s lassan kiderül fél Csepel a Kormányablak vezetője!

 

Engedjék meg, hogy megjegyezzem, hogy kiemelten humorosnak találom azon mondatukat, mely szerint: „A Csepeli Kormányablak a lehetőségeihez mérten mindent megtesz az ügyfelek gyors, magas színvonalú kiszolgállása érdekében.” Majd hozzáteszi, hogy a Kormányablak heti akár 2000 – 2200 ügyfelet is fogad, de az első látogatási napomon ez csak 400 fő volt! Ezzel utalva arra ez a kormányablak mennyire leterhelt! Elfeledkezik azonban arról, hogy általában letereheltek más kormányablakok is, ahogy arról is a Google lakossági értékelésében a teljesség igénye nélkül az alábbi a sorrend:

 

·       2,1 csillag Szigetszentmiklósi Kormámyablak

·       2,3 csillag Budapest XXI. kerületi Kormányablak

·       2,3 csillag Budapest XX. kerületi Kormányablak

·       2,8 csillag Dunaharaszti Okmányiroda

·       2,9 csillag Központi Okmányiroda

·       3,4 csillag Budapest XXII. kerületi Kormányablak – Kossuth Lajos utca

·       3,7 csillag Budapest XXIII. kerületi Kormányablak

·       3,8 csillag Budapest XXII. kerületi Kormányablak – Nagytétényi út

·       4,2 csillag Budapest VIII. kerületi Kormányablak – Baross utca

·       4,2 csillag a Tököli Okmányiroda

 

Fentiek alapján jól látható, hogy még a Központi Okmányirodának is jobb a minősítése, amelyre a fél ország esik be, a VIII. kerületi Kormányablakról már nem is beszélve, amely Budapest egyik legforgalmasabb helyén helyezkedik el.

 

Nem rólam, hanem az Önök Kormányablakáról írták lakosok szintén a teljesség igénye nélkül a Google értékelésben:

 

·       „slow, slow, slow” (azaz lassú, lassú, lassú)

·       „miért ilyen lassú?”

·       „borzalmas ügyintézők”

·       „Tetű lassú egymással pofázó brigád! Téglát közéjük!”

·       „Lekezelő bunkó hozzáállás az ügyfelekkel...”

·       vagy Dante után szabadon: „Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel!”

 

Vicces továbbá amikor levelükben tőlem kérdezik meg, hogy miért venné el az információs pult ügyintézője a sorszámot miközben elfutok a csekkel a közeli postára! Hát ez megtörtént! Had kérdezzek már vissza: Miért?

 

Tájékoztató levelükből véletlenül kihagyták a 20 percig az őszibarackos doboz összetételét olvasó hatos ablak munkatársát, akiről a munkatársai úgy nyilatkoztak, hogy biztosan pihenőn volt! Pihenőn? 9 óra akárhánykor? Mikor a Kormányablak 8-kor nyitott? És a pihenőjén nem ment el mellékhelységre, nem kapott be pár falatot, hanem úgy döntött, hogy a tömeg előtt, őket irritálva elolvassa az összetételt az üdítős dobozon? Hát persze!

 

Arról is véletlenül elfelejtkeztek írni, hogy óránként egy azaz egy jogosítványos embert hívtak be! Én a 8-adik voltam, tehát ez azt jelentette 8 órát kellett volna ott senyvednem, mert a munkatársaiknak éppen aznap nem volt dolgozni kedve vagy az alacsony fizetés, sok munka miatti párosítást az ügyfeleken kívánták bosszúként kiélni!

 

Gondosan elfelejtkezett arról, hogy se egy panaszkönyv, se egy annak megírására alkalmas hely nincs Kormányablakukon! Hogy ezt kértem, amikor ezt írtam, akkor mindenbe belekötöttek! Hogy a szemtelen és mondhatni pofátlan ügyintézés során egyetlen ügyintéző se akarta elárulni a nevét, miközben felháborító dolgokat cselekedett, ezért arra kényszerítettek, hogy lefényképezzem őket magamnak, azért hogy később igazolni tudjam a jogszabálysértő személyét!

 

Véletlenül se írták le, hogy hány és hány ember panaszkodott arra, hogy napokat ült végig reggelől estig anélkül, hogy sorra került volna! Hogy emberek a pultnál például az első napon úgy jöttek, hogy egy olyan kollega hívta be őket, aki aznap szabadságon volt! Vajon nem tudta? Vajon az emberekkel direkt tolt ki?

 

Kimaradt, hogy a Google tele van a Kormányablakból és a Kormányablakról készült képekkel, melyek láthatóan az Önök engedélyével készültek! Egyetlen személy arca sincs kitakarva! Mindenki felismerhető rajta! Hogyan lehetséges mindez?

 

Elferdítették a biztonsági őrük civilizálatlan viselkedését és azt, hogy rendőr igazolványt villantott, mint jogosulatlant, amely miatt rendőrt kellett rá hívnom!

 

A második rendőri kiérkezésről egészen véletlenül másként emlékeztek meg, mint ahogy történt, ahogy a lakosról is, aki mint utólag kiderült az Önök egyik munkatársának rokona ismerőse és a Csepel Pláza biztonsági szolgálata előtt álcsúcson vágással fenyegetett meg!

 

Maguknál ez tényleg így működik? Aki panaszt mert tenni a borzalmas ügyintézésre arra ráhívják a haverokat és veréssel fenyegetik meg? Arról már nem is beszélve, hogy utána közölte a kedves Csepel Pláza biztonsági szolgálata, hogy könnyen úgy járhatok, mint a nekik nem tetsző személyek, hogy hátra visznek a Pláza mögé és jól megvernek? Ezutóbbival az akkor már ott lévő rendőrök, pedig egyetértettek? Igaz az azonosító számuk felírása után, amikor találkoztam Csepel rendőrkapitányával, akkor mindent tagadtak ezzel kapcsolatban! Másra nem is számítottam!

 

Érdekesség még a második nap esete! Az eldugott Csepel Pláza házirend! Az a tény, hogy mindenki fotózhatja magát a Pláza területén a moziban, a boltokban, a kávézóban! Megoszthatja egy videóban mekkora élmény volt egy film vagy bármi más a Pláza területén! Érdekes mert ha közéleti dolgot rögzítünk, az Önök rossz működéséről és gondosan ügyelve arra, hogy a lehető legkevesebb ember szerepeljen arccal a felvételben, akkor ráugrik az emberre két biztonsági ember mindenféle figyelmeztetés nélkül és elkezdi kicsavarni a telefont a kezéből, tehát eljut a fizikai attrocitásig is! Ez tényleg így működik? A szabályok szelektíve érvényesek? Önök és barátaik azt verhetnek a Pláza területén valódi indokok nélkül, akit csak akarnak, ha fel mer háborodni, mert ügyintézésük borzalmas?

 

Nem mentem bele a Rendőrkapitány Úrral találkozásom során a történet egyik legnagyobb rendőri hazugságába! Nem mentem bele, mert nem akartam elkeseríteni, mivel tisztelem! De az amikor Önök azt írják, hogy a rendőrnek be kellett mennie megkérdeznie, hogy ért-e  valakit jogsérelem és ha úgy érzi tegyen feljelentést na az nem volt gyengén jogszabálysértő! Ugyanis neki megkellett volna tekintenie a felvételt, amelyet állításával ellentétben nem tett meg! S ha megtekinti, akkor láthatta volna, hogy nem történt olyan, amiért ilyen felhívást kellene tennie! De nem nézte meg és ennek ellenére cselekedett! Ez durva és igazolható hiba!

 

Nem említette meg, de had kérdezzem meg, hogy mit kezdtek a Pálcika díjjal, melyet eme remek ügyintézés után kaptak, tekintettel lakosság elleneségükre és hogy valóban beigazolták rossz hírnevüket, mivel én is arrogáns, civizilizálatlan, aljas és hazug ügyintézéssel és ügyintézőkkel találkoztam! Tényleg kidobták a kaktuszt? Tényleg egy kis élőlényen álltak bosszút? Tényleg ezek Önök?

 

Levelükből egyvalami egyértelműen leszűrhető! Az, hogy nem az  a baj, hogy valaki hibát követ el, mint Önök! De az már baj, amikor  a hibát nem belátni akarja, hanem hazugsággal elleplezni! Ez a javulásra képtelenséget jelenti!

 

Hamarosan egyébként meglátogatjuk Önöket! Kíváncsiak vagyunk mit fogunk újra tapasztalni! A hamarosan lehet a jövő héten,  a jövő hónapban, ebben az évben vagy az elkövetkező ötben! S, ha belegondolok abba, hogy az Önök helye nekem nyilatkozó önkormányzati források szerint 15 millió forint közpénzbe fájt a Csepeli embereknek, akkor megszakad a szívem! Nem hiszem, hogy  a pénzükért ezt érdemelnék!

 

Fogunk mi még érdemi választ is kapni? Tudnak Önök egyáltalán bocsánatot kérni? Vagy ezt elvárni merő képtelenség?

 

Végezetül és nem utolsó sorban engedjék meg, hogy a kis vörös pultos hölgyet innen is üdvözöljük! A hölgyet, akitől ne kérdezzünk semmit, mert már 10 nap múlva ott sem dolgozik! Aztán hoppá! Mégis ott van! Vagy az már az ikertestvére?

 

Nem gondolják, hogy egyetlen hivatalra se vet jó fényt ennyi hazugság és ennyi aljasság? Tényleg a lakosságon kell kiélni, hogy Önök keveset keresnek vagy túlterheltek? A többi Kormányablakban, köztük sok Budapestiben miért nem csinálnak ilyet?

 

Szigetszentmiklós, 2019. Július 25

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3314980606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvath Ernone 2019.11.17. 09:02:59

A napokban olvastam, hogy Az Önkormányzat, ill. Pogármesteri Hivatalban lévő Díszterem, főleg házasság kötések alkalmára ingyenesen igénybevehető vagy bérelhető csepeli lakosok számára.

Kérem, hogy ez ügyben mielőbb értesítsenek.
Üdvözlettel
Horváth Ernőné 1213ernone@gmail.com
süti beállítások módosítása