Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem először fordul elő, hogy a legnagyobb krízis idején hozza a legmegdöbbentőbb döntést a Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

2019. március 02. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklós csapadékvíz elvezetéséért felelős ÉCSVCS Kft vezetőjének újra választása sokakat megdöbbentett ismerve a Szigetszenmiklósi állapotokat, mivel ebben a városban nem fedezhető fel csapadékvíz elvezetés! S nemcsak nem fedezhető fel, hogy valaki ilyet tesz évi 50 millióért, de kifejezetten a kialakult állapotok arra hajaznak, mintha nem lenne gazdája ennek a problémának, hiszen minden esőzésnél egyre nagyobb területet érint a kiterjedés, a fertő árral történő elöntöttség!

Ilyen állapotok mellett márpedig a váltás természetes lenne! Természetes, mert vagy a tevékenyéget kell láthatóvá tenni, vagy a tevékenységet egyáltalán el kellene kezdeni. Elkezdeni, hogy végre érezhető legyen bármely közembernek, hogy törődnek ezzel! Ezzel szemben bár viták voltak mégis újraválasztották azt, aki eddig volt és aki tetszik vagy nem tetszik hozzájárult véleményünk szerint a szörnyű állapotok kialakulásához!

Egyedülálló lenne ez? Nem! Szigetszentmiklós esetében semmiképpen sem!

2018 Augusztusának végén, Szeptemberének elején közlekedési válság volt részben Szigetszentmiklós miatt is a teljes Csepel-szigeten! Kevesen tudták, hogy van a városnak fizetett közlekedési szakértője, s akik tudták azok is fogták a fejüket, hiszen csak botrány (pl.: az inteligens buszmegállók botránya) fűződik ezen személy nevéhez! Mások, akik erről nem tudtak csak nevettek, s azt mondták az nem létezhet! Ha lenne, akkor nem lenne ilyen lepusztult Szigetszentmiklós város közlekedése! Pedig higgyék el, hogy van! Mitöbb újraválasztották a legnagyobb közlekedési válság idejében! Újra választották úgy, hogy neki szólnia kellett volna előre, hogy ha sorra lezárják felújítás miatt a Szigetszentmiklósi lejáratokat az M0 felújítással egyetemben, akkor borítékolható, hogy katasztrófa lesz belőle! De nem szólt! Vélhetőleg nem látta vagy ami még rosszabb nem is érdekelte!

Pedig van szakmai végzettsége! Persze az más kérdés, hogy a tudás megvan-e! Talán a 2015-ös összeollózott közlekedési koncepció erre is választ ad! Benne volt olyan dolog megvalósítandóként, ami már régen készen volt! Benne volt olyan, hogy az előző oldal befejezetlen mondata nem folytatódott a következő oldalon, s benne volt olyan, hogy a Jó Isten mentse meg a Szigetszentmiklósiakat attól, hogy azt megvalósítsák valaha!

Azt gondoljuk itt érvényes az a gondolatunk legfőképpen, hogy Szigetszentmiklós sokkal, de sokkal többet érdemel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2514664209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása