Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Minden pártot és civilszervezetet Szigetszentmiklóson elhatárolódó nyilatkozatra kérünk a TAO roncsért felelős Becz Pétertől és a saját földjén ipari parkot létesítő Szabó József Polgármestertől!

2019. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi és Országos

Politikai pártok!

Tisztelt Civilszervezetek!

 

A Buckai Szövetség Egyesület, mint Szigetszentmiklóson ismert, Szigetszentmiklósért, Csepel-szigetért és a Buckáért tevékenykedő civilszervezet elhatárolódásra kéri Önöket két embertől, akik szerintünk városunk képviseletére nem méltók!

 

Elhatárolódásra kérjük Önöket Becz Pétertől, a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 1990 óta egy négy éves megszakítással lévő FIDESZ-es képviselőjétől, aki a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre Egyesület elnökeként Szigetszentmiklósra hozta a soha el nem készült 3,5 milliárdos TAO roncsot, s ezzel egy 96 éves többszörös bajnok csapatot tett tönkre. Aki alkotott ki nem fizetett alvállalkozókat, tönkre tett 1 milliárd forint értékű Önkormányzati telket, megteremtette a sajtóból a megszűnésről értesült futtbalistákat, összetört álmokat és sport karriereket is tönkre tett! Mitöbb az egész beruházással szégyent hozott Szigetszentmiklós városára!

 

Továbbá elhatárolódásra kérjük Szabó Józseftől, Szigetszentmiklós város fideszes Polgármesterétől, aki a saját telkére ipari parkot akar létesíteni, s azzal se törődik, hogy mekkora Csepel-szigeti közlekedési katasztrófát idéz ezzel az öncélú beruházással elő! Akinek a neve összefonódott véglegesen Sámé heggyel, amely körül vagyontalan cégek és elég kétesnek tűnő személyek, mitöbb igencsak furcsa összefonódások jelentek meg! Elhatárolódást, mert aki Polgármesterként szembe megy több százezer Csepel-szigeti, s 40 ezer Szigetszentmiklósi érdekével az méltatlan arra, hogy Szigetszentmiklós városát képviselje, s egyáltalán a szájára vegye!

 

Jelen levelünkkel együtt  a Buckai Szövetség Egyesület kijelenti, hogy ezektől az emberektől elhatárolódik, s morálisan tevékenységükkel semmilyen téren sem tud azonosulni!

 

KÖSZÖNJÜK, HA ÖNÖK IS

MEGTESZIK!

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 16

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3514631448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása