Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hogy nem sikerül teljesíteni Szigetszentmiklóson egyetlen a választóknak tett fejlesztő ígéretet sem? Pár alapvető dologra térnénk ki, amely meghatározza életünket!

2019. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

2010-ben és 2014-ben is számtalan ígéret hangzott el Ön és többségi képviselőtestületi társai szájából a város fejlesztése tekintetében! Ezek jelentős része nem teljesült, de miért nem?

 

Miért nem teljesült a város csapadékvíz elvezetésének megoldása, kiemelten kérdeznénk rá a Határ úti fekália áradatra, ha jeleztük 2010 óta? Miért csak eztán lesz?

 

Miért csak ezután újulnak fel a Buckai utak, s ha a Buckában egyáltalán lesz járda az miért csak ezután lesz?

 

Mikor jön el a Gyári úti bicikli út amit annyira megígértek vagy a Buckai iskola, óvoda?

 

Hány év kell a korábban nagyon bezengett orvosi rendelőre, mi lesz a Tanösvény II bezengésével, miközben nemcsak az nem jött el, de elégé kifogásolható állapotba került a Tanösvény I?

 

Mikor foglalkoznak a közlekedés javításával, amit annyiszor ígértek és amelyre egy állítólagos közlekedési szakértőt is fizetnek? Miért van az, hogy a városon nem látszik, hogy lenne közlekedési szakértője? S miért súlyosbódik a helyzet egyre jobban ezen a téren?

 

Miért van az, hogy ha véletlenül meg is valósítanak valamit, akkor az vagy nem készül el vagy elégé kifogásolható minőségben? Miért nem lett a Bucka-tó kármentesítve és kitakarítva? Miért csak talajforgatás esett meg? Egészségesnek tartják-e ebben a formában az ott felelhető környezetet? S miért nem volt köszönet a Bucka csatorna elkészültében? Miért nem számoltak el a lakossággal átláthatóan és tisztességesen? S hogyan tervezik a továbbiakban mindezt?

 

Megtisztelő válaszukat előre

is megköszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 16

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr914631504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása