Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Üdvözöljük az ÉCSVCS Kft, mint a Szigetszentmiklósi Csapadékvíz elvezetéséért felelős cég vezető váltását! Az új vezetéstől a próblémák terjedésének, a város folyamatos víz alatt létének leállítását, a folyamatok visszafordítását és nyomon követhető

2019. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelt ÉCSVCS Kft!

Tisztelt új Ügyvezető Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesület üdvözli az ÉCSVCS Kft élén bekövetkezett változásokat, melyek 2019 március 3-al kerülnek hivatalos formába! Üdvözli, mert 2013 óta ennek a vállalkozásnak nem volt felfedezhető a lakosok, a köz által a tevékenysége és a miben léte se! A vállalkozás nem volt hajlandó az előző vezetéssel válaszolni arra az alapvető kérdésre, hogy ha az ÉCSVCS Kft-vel minden rendben, ha az évi 50 millió forint közpénzt arra költi amire kell, akkor hogy van az, hogy a város minden esőzés idején víz alatt van és az évek alatt nemhogy nem csökken, de kifejezetten nő az esőzések idején elöntött, akár fertő ár által is elöntött terület!

 

Az eddigi vezetés sosem tette meg azt a gesztust, hogy oda vezessen, s megmutassa az életben, hogy munkát a valóságban és fizikailag megfoghatóan hol végzett el! Nem becsülte ennyire az embereket, miközben közpénzt, adóforintokat használt fel, s az adóforintokat azok az adózó lakosok adták össze, akiket nem becsült még válaszra sem!

 

Bízunk benne, hogy az új vezetés megérti, hogy a számlák, mint papírok bemutatása senkit sem érdekel! Hogy fontos mindannyiunknak és mindannyiunk megnyugtatásának, hogy e kiemelt probléma megoldása nyomonkövethetőséget és idővel megoldást nyerjen! Fontos, mert évtizedek óta áll fenn, s mint írtuk egyre súlyosbodik a helyzet! S fontos, mert a Szigetszentmiklóson élő lakosok többet érdemelnek, s megérdemlik, hogy ne elárasztásokban és ne fertőben éljenek!

 

Ezentúl, mint Önök is tudják a Tököli úton ma egy vízvezeték megadta magát! Egy éve ugyanez volt a helyzet a Határ út esetében! A víz nagy mennyisége ilyen esetekben természetes, de ha lenne csapadékvíz elvezető rendszer, akkor könnyebben folyna el és könnyebben lenne járható az adott terület!

 

Bízunk az új menedzsmentben és bízunk abban, hogy Szigetszentmiklós végre fejlődést ér el a csapadékvíz elvezetés vonatkozásában és tekintetében!

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 16

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3214631092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása