Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ha megszűnt egy csatornára alapult viziközmű társulat, akkor hogy lehet nyitva az ügyfélszolgálata és azt ki finanszírozza? Mikor lesz átlátható a Bucka csatorna elszámolása?

2019. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Meglepődve és megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy Szigetszentmiklósi Önkormányzat közleménye alapján az elszámolási eljárással megszűnt Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat újra kinyította ügyfélszolgálati kapuit! Hogy lehetséges ez? Ki finanszírozza és miből lehetséges?

 

Megdöbbenéssel tapasztaltuk továbbá azt is, hogy az ügyfeleket kiszolgáló személy továbbiakban is az a személy lesz, akire rengeteg panasz volt az elmúlt években és kedveséggel még véletlenül sem rágalmazható meg! Miért? Miért ne segíthetne egy olyan ember az embereknek, aki kedves, aki érti a dolgát és akinek a probléma kezelés és megoldás mondhatni hivatás?

 

S végül, de nem utolsó sorban ha kinyílt újra a ki tudja ki által finanszírozott ügyfélszolgálati iroda, akkor a Bucka Csatorna iratai hol vannak? Az elszámolás tiszta áttekinthetőségére mikor számíthatnak az emberek? Mikor érzik azt, hogy a beruházás, melyet a város alpolgármestere vezetet, mint  a társulat elnöke valóban tiszta, s nincs senkinek se rossz érzése! Mikor hozzák helyre a beruházás során elrontott dolgokat, melyekre anno még garanciákat vállaltak, s mikor mondják meg, hogy valóban az van-e a földben és abban a minőségben, ahogy szerepel a terveken?

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 16

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6914631204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása