Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

"Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl." - Vajon mit, hoz a jog és az értékharc terén a 2019-es év?

2019. január 14. - Buckai Szövetség Egyesület

2016-os ügy / ügyek okán 2017-ben jelentkezett első perünk, olyan perünk, amely hosszú évek meghurcoltatása után a jog, a bíróságok területére is elvitte az értékharcot, melyet Szigetszentmiklós és a Bucka megmentéséért vívunk! Az ügy pikantériája, hogy miközben ezen ügyekben leginkább a lakosság, a civilek a sértet fél, mint ahogy mi is, mégis az első ügyek nem általunk indultak, hanem ellenünk! Ellenünk, mert kimondtuk, hangosan kimondtuk nem jól mennek a dolgok Szigetszentmiklóson, a Buckában, az Önkormányzatban és az Önkormányzathoz köthető helyeken sem! Mitöbb azt is kimondtuk, hogy Önkormányzathoz köthető egyének kegyetlenül bánnak másokkal szemben! Nem mindenki persze, de zömmel vannak ilyenek!

 

Egyértelmű volt számunkra, hogy ezek a perek arra épültek, hogy ellehetetlenítsenek bennünket! S hogy lekössék építő szándékunkat, harcainkat és elvegyék érdemeinket, eredményeinket miközben alaptalanul rágalmaznak és mocskolnak bennünket!

 

Az elmúlt évek során meg kellett tanulnunk egy-két dolgot és fogalmat is! Az egy-két dolog közé a független bíróság szó is hozzátartozik, merről megtanultuk, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróságra ezt használni merő naivitás és illúzió! Az a bíróság olyan sokszor sértette meg az alapvető emberi jogainkat, annyiszor rúgta fel a bírói jogállásról szóló törvényt, annyiszor biztosított tisztességtelen tárgyalási körülményeket és annyiszor adta tanúbizonyságát annak, hogy politikailag üldöz bennünket, hogy őszintén az a meglepetés, ha véletlenül egy-egy napot korrektül és törvényesen vezet le! Bár még akkor sem lehet igazunk, mégha igazunk van akkor se!

De tanultunk, s máshol igyekeztünk a jogainkat érvényre juttatni, mely higgyék el nem könnyű és nem egyszerű dolog, akkor amikor esetünkben a tisztességtelen körülmények biztosítása miatt Szigetszentmiklóson úgy, ahogy van el kell felejteni az első fokot!

 

Megkaptuk már, hogy nem vagyunk szavahihetőek, a másik fél meg bezzeg! Indoklás, hogy mire alapoznak ilyet? Az ablakba sem! Ellenben erre hivatkozással tagadták meg a bizonyítékok megtekintését és a tanúk meghallgatását több ügyben! Hogy ez mennyire törvényes? Megnyugtatunk mindenkit, hogy teljesen törvénytelen! De ha tanúink meghallgatást, bizonyítékaink megtekintést nyernek, akkor nem lehet hozni olyan ítéleteket, mely nekünk kedvezőtlen és az ügyhöz sincs semmi köze! Azaz nem lehet hozni koncepciós, hazugságokra alapozott ítéleteket, megtenni szánkba adott soha meg nem történt és valótlan beismerő vallomásokat miután kiderült, hogy a bíró és az ellenoldal között, valamint a komplett bíróság és az ellenoldal között hatalmas és bizonyítható összefonódás van! Nem lehetett volna, mert ez nem fér bele a koncepcióba! Nyilván a Strasbourgi per sincs véletlen!

 

De vannak remények, vannak felsőbb fokok, amely nekünk sok esetben az egyetlen fok! Ott kell mindent oda tennünk! Ott kell ügyesnek lennünk! De ott már nyertünk egyetlen lezárt értékharcunkban és ügyünkben! Ott már elértük, hogy az Ítélő tábla elé kerüljön az ügy, amely szintén igazat adott nekünk! Úgy, hogy Szigetszentmiklós abban is minket marasztalt el régen! Még abban az ügyben is úgy látta és úgy vélte, hogy a Buckai Szövetség Egyesület és annak elnöke egy valamire a nyaktilóra, a sortűzre, a megaláztatásra és a jogtiprásra ítéltetett! Mert nekik, a Szigetszentmiklósi Járásbíróságnak ezt lehet!

 

Hát ilyen körülmények között vannak harcok, értékharcok a Bucka csatorna tisztességes elszámolása, a város csapadékvíz elvezetésének, a Bucka-tó kitakarításának és annyi más dolognak az érdekében, ahogy így vannak harcok és értékharcok a lakosság megalázása, kizsigerelése, elárasztása, becsapása és a város meggyalázása, történelmének meghamisítása, értékeinek elkótyavetyélése, s tiszteletlenül kezelése ellen!

 

S ilyen ismerettel, tapasztalatokkal és körülményekkel kezdtük meg a 2019-es évet az értékharcok tekintetében! A mai nap során ismét Szigetszentmiklóson voltunk, de kivételesen az ügyben egy tisztességes és általunk is nagyon tisztelt bíróhoz került az ügyünk! Megtanultuk, hogy folytatólagosan elkövetett rágalmazás és becsületsértésnél nem az utolsó tudomásunkra jutás időpontja a fontos, hanem az első, s mivel ez magánvádas, ezért a 30 nap feljelentési lehetőség is onnan számolódik, s minden további esemény maximum hozzá adódik vagy új ügyet képez! Ez ma azt jelentette, hogy egy ellenünk cselekvő személy boldogan sétált ki, hogy amit tett az elévült, s megúszta aljas cselekményeit! Talán megint azt hiheti, hogy nyert és csak remélni tudjuk, hogy ez alkalommal nem fog késeléssel történő fenyegetésig fajulni az ünneplése valamely támogatónk, valamely barátunk ellen!

 

Valójában természetesen most sem nyert, hanem új stratégia választására késztetett bennünket! Ugyanis az nem lehetséges, hogy bíróságokat megvezető, hatóságokat semmibe vevő hamis vádló, mocskolódó és rágalmazó, aki akkor érzi magát valakinek, ha megalázhat másokat megússza azt, amit tett! S nemcsak, hogy megússza, hanem hazudjon más tisztességes emberek ellen, őket alaptalanul könnyű testi sértéssel rágalmazza meg csak azért, mert közérdekű és fontos adatokat kértek, mint érintettek, s csak úgy hogy ez a mocskolódó hazudózó azt a mesét adná be, hogy fél órával az események után vette észre, hogy ő könnyen meg lett testileg sértve! Mintha rálépnénk valaki lábára és az csak félóra múlva vísitana!

 

Mahatma Ganthi azt mondta: "Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl."

 

Hát így legyen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3314562298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása