Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Az új évben is KAMU perekkel kriminalizáltatni akarják azokat, akik tisztán szeretnének látni a Bucka csatorna projekben? Vagy végre átlátható lesz?

2019. január 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Először is engedje meg, hogy a város szempontjából eredményes új esztendőt kívánjak Önnek, amely az eddigiekkel ellentétben a várost a fejlődés irányába viszi el!

 

Sajnos, mint Ön és Önkormányzata is tudja a régi problémák egyszerűen nem oldódnak meg azzal, hogy új év van! Azok még mindig és ugyanúgy fennállnak és megvannak! Így sok más mellett Uram megvan az, hogy a Bucka csatorna projekt még mindig nem tiszta! Sőt! A tendenciák rémisztő dolgokat sejtetnek bármely igaz és gondkodni tudó emberben!

 

Mint talán Ön is tudja a Bucka csatorna elszámolása esetében gondosan ügyeltek arra, hogy az emberek nagyon minimális adatot tudhassanak meg! A nagyon minimális adatból, pedig egy valami nem vonható le: Nem számolható ki bármely laikus, érintett ember és szakember számára az, hogy a lakosok azokat a pénzeket forint – fillérre vissza kapták-e ami megilleti őket!

 

Márpedig ez szomorú! Szomorú az, hogy egy olyan városban, ahol a Bucka-tó 4,7 milliárdért nincs kitakarítva, ahol 3,5 milliárdért nem épült fel egy Stadion és a helyes megnevezése TAO roncs, ahol nincs járda vagy  a város minden esőzés idején víz alatt van nekünk vagy bárkinek vallási alapon hinni kellene abban, hogy egyébként a Bucka csatorna beruházás esetén minden rendben van! Miért kellene elhiggyük? Miért nem teremtenek tiszta és átlátható körülményeket? Vagy netalántán valamit rejtegetnek? Előfordulhat, hogy valami nagyon, de nagyon nincs rendben ebben a projektben?

 

Az elmúlt években, mint Önök is tudják számtalan kérdést tettünk fel Önöknek és a Csatorna Közmű Társulatnak olyan kérdések vonatkozásában és tekintetében, amit mi a Bucka csatornánál nem láttunk rendben, s számunkra legminimálisabb mértékben is kérdéseket vetett fel! Önök rendre erre nem válaszoltak vagy nem válaszoltak érdemben, habár olykor valamit írogattak. Önök és nem a Csatorna Közmű Társulat. Hiszen ők még embernek sem néztek!

 

Mint Ön is tudja az elmúlt években rendre Alkotmányt sértettek! Alkotmányt sértettek akkor, amikor a területen lakó, de nem ingatlantulajdonosoknak (mert a tulajdonos fia, lánya, rokona) semmilyen, köztük közadatokat sem adtak ki! Nem adtak ki, pedig a beruházás befolyást gyakorolt az életvitelükre! Alkotmányt sértettek, amikor ugyanezt a területen élők érdekvédelmi szervezetével tették meg és durva módon durva eszközöket vetettek be és nem biztosítottak gyakorlatilag semmit se!

 

Az Önökhöz köthető Csatorna Közmű Társulatban mint talán Ön is tudja olyan módon beszéltek emberekkel, hogy egyik másik lakónak durván kellett visszafognia magát, ahhoz hogy ne borítson asztalt az illetőkre! Csak a Csatorna Közmű Társulatban és ezáltal Önökhöz köthető személyek által folyamatosan rágalmazás és becsületsértés történik minden olyan emberre, aki tisztán akar látni ebben a projektben! Önök intézmény feltartónak, zaklatónak és egyéb hazug alapokon leócsárolható személyeknek titulálják őket! Mitöbb! Aki hevesebben érdeklődik vagy ki áll az emberekért azok ellen különböző KAMU pereket indítanak, melyeknek semmilyen alapja sincsen!

 

Önök ugyanis annyira butának néznek embereket, hogy elakarják hitetni, hogy egy ügyfélszolgálatra oda megy valaki csak úgy botrányt csinálni, s nem valamiért! Önök azt feltételezik, hogy ha valaki számon kéri Önöket, hogy miért csinálták ezt meg ezt, akkor annak nincs semmilyen előzménye és alapja sem! A társulat könyvelőjétől nem lehet és nem lehetett semmilyen adatot sem kérdezni, mert rögtön azt válaszolta, hogy ő 52 éve könyvel! Vajon ezt mondja a NAV ellenőröknek is különböző ellenőrzések esetén? S azok ezt elfogadják? Az ügyfélszolgálati ügyintézés során (amíg volt) nem ismerünk olyan embert, aki normális, emberséges, kedves ügyintézésbe részesült! Csak olyan embert ismerünk, aki sértő, megalázó, flegma eljárást kapott telis tele buta válaszokkal, melyből lerít, hogy az ügyintéző se érti azt, amit csinál, de igyekszik hangsúlyzni felsőbb rendűségét! Azt persze senki sem érti, hogy miért is lenne felsőbb rendű mikor csak beképzelten és visszataszítóan buta módon viselkedik! Számunkra ma is hihetetlen, hogy bepereltek egy mindig tisztességesen viselkedő nyugalmazott katonatisztet könnyű testi sértésért úgy, hogy kiderült, hogy az állítólagosan könnyű testi sértet fél órával az esemény után vette észre, hogy az ő teste könnyen meg van sértve! De most tényleg! Ezt az esti mesét ki veszi be?

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Hagyjuk is azt, ami eddig történt! Kellően méltatlan! Mi lenne, ha az új évet végre valami kedvesebbel kezdenénk meg! Mondjuk azzal, hogy tisztán átláthatóvá teszik a Bucka csatorna elszámolást úgy, hogy a világon legyen olyan valós matematika, amely az Önök által kiszámoltakat kihozza! Mi lenne, ha mindezt alátámasztanák bizonylatokkal, hogy az ember fia és lánya megtudja nézni az tényleg úgy van-e vagy sem? Mi lenne, ha ásnánk egy-két próba lyukat a Bucka csatorna irányába és megnéznénk azt, hogy vajon az van-e a földben és abban a minőségben amit és ahogy oda ígértek! Tudja a Narancs utca esetében kiderült, hogy majdnem kettővel silányabb csatorna vezetéket fektetetek le, de benézték, mert ezt látta egy valódi szakember! Mi lenne, ha e próba ásások során hívnánk szakembereket és Önök pedig biztosítanák az eredeti minőséget is leíró dokumentációkat?

 

Aljaskodás után kezdjük tiszta lapokkal az

új évet! Legyen átlátható a Bucka csatorna

minden kérdésben! Ne akadályozzák az

embereket abban, hogy közadatokat

ismerjenek meg!

 

Szigetszentmiklós, 2019. Január 6

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6314540976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása