Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Süllyedő hajóként hatalmas ígérgetésbe kezdett az Önkormányzat Csepelen! Ne feledjük 2016-ban éppen a HÉV-et támadta meg!

2019. január 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Eljött 2019 és eljött az Európa parlamenti és az Önkormányzati választások éve! Majd, ahogy lenni szokott eljöttek a kampány ígéretek, melyben élen jár Szigetszentmiklóst is érintően Csepel.

 

Csepel és annak Önkormányzata éppen 2016-ban arrogáns módon támadta meg a Csepeli HÉV-et, s nem ment el egyetlen fórumra, egyetlen közmeghallgatásra sem, ahol bárki is megkérdezhette volna, hogy ugyan miért tesz ilyet! Ne feledjük nem állt szóba senkivel se, s nem válaszolt semmire se! Nem állt szóba saját Önkormányzatának képviselőivel és nem állt szóba az érintett települések civiljeivel, így a Buckai Szövetség Egyesülettel sem!

 

De most jön a választás és megrázta magát! Hirtelen az Önkormányzat angyalka lett és a kormányzattal együtt elhozza a hű, de jó fejlesztéseket! Lesz itt új északi Csepeli híd, meg lesz itt sport stadion is és persze a HÉV-eket se akarják már elpusztítani, mitöbb a föld alatt Kálvin térig beviszik! Olyan csodás lesz, hogy hajaj, meg ihaj!

 

Közbe viszont, ha emlékeznek rá a politikában mikor egy politikustól számon kérték kampányban tett ígéretét mosolygott és annyit mondott: Az volt a kampány és most a kormányzás van… De persze jön a Kánaán! Csak győzzük kivárni!...

 

Pláne győzzük kivárni, hogy nem régen megjelentek végleges formájukban az új adótörvények! Eszerint: a KATA-sok jártak jobban, a KIVA-sok helyben maradtak és mindenki másnak adóemelést hozott az új év! Hurrá minden jó lesz! Csodás és számítanak az emberek! A jelentős caffetéria támogatás elvesztésének meg mindenki integet… Biztos ezt ígérték a választáson az illetékesek…

 

Nahát az ígéretek nem kizárt, hogy hű, de nagy és a teljes szigetre kiható beruházások tekintetében is ennyit érnek! Hisszük, ha már elkészült és nem sértettek semmilyen Csepel-szigeti így Szigetszentmiklósi és Buckai érdeket sem!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3414536738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása