Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bárány bőrbe bújtatott farkasként hirdeték be harmadik lejáróként a Sámé hegyi ipari parkot, amely kegyelem döfés lenne a Csepel-szigeti közlekedésnek?

2019. január 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Polgármester telke által is érintett, kesze-kusza céghállóval körülvet érdekes történetként jelentkezik a Sámé hegyi ipari park bárány bőrbe bújt farkasként!

 

Hivatalos tájékoztatók szerint ez lenne a harmadik lejáró az M0-ásra a Csepel-szigeten, de ez csak részben igaz!

 

Szigetszentmiklós vezetőinek ugyanis kevés kettő ipari park! Ők még több pénzt, még több adóbevételt akarnak, ezért terveztek Sámé hegy néven egy harmadikat! S bár valóban lesz egy harmadik lejáró, de azt elfelejtették, hogy az új ipari park miatt rengeteg új teherautóval és kamionnal tele, miközben a Csepel-szigeti kijáratok nem bővülnek! Márpedig ez azt jelenti, hogy a jelenlegi állapotokat mégtöbb teherautóval küldik meg, amely a Csepel-szigeti közlekedés halálát is eredményezheti! Gondoljunk csak mi történt 2018 augusztusának végén, szeptemberének elején!

 

A beruházást ráadásul amilyen cégháló körbe veszi az több, mint ijesztő! Csupa új cég, s csak egy régi! Majd az egyik új cég, amely egyébként vagyontalan képes felvásárolni azt, aminek évente több milliárd bevétele van! S mindez olyan nevekkel a háttérbe, akik országosan ismertek és hát nem írtak ezekről a nevekről szépeket a sajtótermékek!

 

Érdekes nem? Lehet ezt várni? Vagy inkább érdemes rettegni, hogy ezt tényleg keresztül akarják vinni…?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9514536700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2019.01.21. 18:14:12

Igaza van Hadházinak, de nem a politikusnak, hanem a humoristának - a fénynél is gyorsabban terjed a f@szság. Az M0-ra feljárat mindenkinek jó lesz. A csepeli logisztikai parkot meg elfelejtetted, kedves csepeli srác - az miatt szopik itt mindenki, a konténerszállító kamionok miatt. Miklóson épül még egy-két, vagy öt-tíz gyár, annak a forgalma a felét se éri el a csepeli Metrans forgalmának. Miért nem foglalkozol a lakhelyed dolgaival?
süti beállítások módosítása