Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson a költségvetés csak egy illúzió? Vagy hazugságba ágyazott a kellemes karácsony?

2018. december 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem földtől elragadott vélemény az, ha azt mondjuk a Szemfényvesztők című film következő részét akár Szigetszentmiklóson is lehetne forgatni! Egy városban, ahol évelején, a költségvetésnél sosincs pénz és ahol két kézzel szórják a pénzt évközben és évvégén! Vajon a karácsony idén is szelektív emlékezetet hoz? Vajon bár a 2018 Decemberi képviselőtestületi ülésen a pénzt két kézzel herdálta testület, de 2019 januárjában megint bejelentik, hogy az Önkormányzatnak nincs pénze? S, ha igen akkor vajon meddig fog ez menni és meddig lehet a lakosságot, a civileket és mindenkit teljesen hülyére venni?

 

Szigetszentmiklóson gond van a közlekedéssel! Kedves testület így évelején kérjük az utak javítására, járdák építésére, s a körülmények kedvezőbbé tételére költsenek! – Mondtuk és mondták velünk együtt sokan még év elején! A válasz? Az Önkormányzatnak nincsen pénze!

 

Polgármester Úr! Kedves Hivatal! Minden esőzésnél úszunk a víz alatt a fekália árban, s elviselhetetlen, hogy Szigetszentmiklóson semmilyen csapadékvíz elvezetés nincsen! Kérjük segítsenek! Kérjük építsenek! Az Önkormányzatnak erre nincsen pénze!

 

Eljátszák, hogy az egyik Önkormányzati cég idén nem kap 50 milliót csak 35-öt, de aztán évközben még ennyit és még annyit, majd kiderül hogy az eredeti 50 milliót már jócskán meghaladtuk! Hogy honnan? Biztos hozta a Jézuska! Mert ugye nincsen pénz!

 

Nincsen pénz normális játszótér építésre a Buckába, útszélesítés kell miközben trafónak nevezett tyúkólat telepítenek az útközepére, de közben hatalmas kaja partik és történelem hamisító rendezvények darabonként 10 és 14 millióért! No meg persze a körforgalomba ültet új és meglocsolt virágok úgy November végén! Hátha idén rekord gyorsan lehet őket kifagyasztani és elpusztítani!

 

Költségvetés? Nincs pénz? Normális intézkedés? Netán csak illúzió az egész? Döntsék el Önök!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9814487112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása