Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület bepereli a Szigetszentmiklós MA szerkesztőségét valótlan tartalmú cikk terjesztése, rágalmazás és becsületsértés miatt!

2018. december 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

A Buckai Szövetség Egyesület az értesülés után azonnal pert indít a Szigetszentmiklós MA nevű facebook-os internetoldal ellen valótlan tartalmú rágalmak terjesztése miatt! A per indításának kiváltó indokát itt olvashatják: (cikk)

 

A Szigetszentmiklós MA azt állította egyesületünk elnökéről, hogy ma már kimondható, mely szerint hivatalosan és jogerősen is becsületsértő! Egy cikk írónak azonban mindig utána kell járnia annak, hogy valójában az adott ügy, ha az jogi ügy lezárt-e avagy sem! Jelentjük az az ügy melyre a Szigetszentmiklós MA szerkesztősége utal nem lezárt ügy, miután per újrafelvételi eljárás alatt van!

 

A per újrafelvételi eljárás alapja, hogy az első fokú bíró a mi oldalunkat nem hallgatta meg, a mi bizonyítékainkat nem vette figyelembe, azokat lesöpörte és a mi tanúinkat nem hallgatta meg, mert az általa kitalált, de valóságban soha meg nem történt eseményekhez nem tartotta szükségesnek! Az eseményekről a számtalan feltáratlan bizonyíték mellett egy 112-es felvétel is van! A bíróság ezt sem kérte be és erről sem értesített minket!

 

A másodfokú bíróság csak azt árulta el, hogy tanácsának mi lesz az összetétele, de hogy mikor tartja tárgyalását nem! A tanács így úgy tartott tárgyalást, hogy minket nem értesített, minket meg se hallgatott és közölte, hogy nem tudja értelmezni fellebbezésünket, amely teljes képtelenség! A másodfokú bíróság a fellebbezés két irányát egyébként nem vizsgálta ki ugyanis az a felmentés mellett mi újabb első fok elrendelését kértük az elsőfok feltáratlanság miatt. Ítélete során folyamatosan csak az egyik szállal foglalkozott, amely mivel egy feltáratlan első fokra alapozott, de az ügyet többlet tartalommal látta el, amikor egyesületünk elnökéről azt írta, hogy ő beismerő vallomást tett, miközben ilyet sosem tett - mert az esemény helyszínén bár ott volt, de az esemény nem úgy történt, mint ahogy a feljelentő ügyintéző valótlanul állítja és se rágalmazás, se becsületsértés soha nem történt meg - téves alapokon nyugvó.

 

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy az eset okán a másodfokú bíróságra nem, de az első fokú bíróra haragszunk, mert őróla kiderült, hogy úgy határozott egy önkormányzathoz köthető ügyben, hogy előtte az Önkormányzat újságában tudomásunk szerint pénzért cikkeket jelentetett meg, azaz nem volt független, amelyért elnyerte méltó feljelentését!

 

Az ügy tehát perújítás alatt van és Csizek Csaba sosem volt becsületsértő mégha mindenbizonnyal, mint minden embernek neki is sok hibája van!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7914413108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása