Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ellentétek árnyékában? Fapusztító igen, lakásmentés nem? Lakosság ellenes útszélesítés és kisajátítás mehet? Közbe az út közepére trafóháznak nevezett tyúkólat tesznek? Nem keveredtek itt össze az értékek?

2018. november 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

A Buckai Szövetség Egyesület megdöbbenve szemléli azokat az eseményeket, melyeket Ön és testülete a lakosság ellen elkövet nap, mint nap! Megdöbbenve szemléli azt, hogy egy lakosokat terrorizáló, kiserdőt, természetes környezetet kipusztító és élőkörnyezetet megváltoztató, tönkre tevő fapusztító támogatást kap Önöktől, miközben azok a lakások, melyek sosem voltak víz alatt, s melyet szegény családok vettek, hogy valahol élhessenek, pedig bontódjanak le, s éljenek a lakók az ég alatt, hajléktalanul saját kertjükbe!

 

Szerintünk ez a hozzáállás egyébként nemcsak megdöbbentő, hanem egyenesen kegyetlen!

Megdöbbenve szemléli egyesületünk továbbá azt, hogy Önök megtámadják a Csónakos utca és a Bucka-tó közötti lakókat egy új, 16 méter széles úttal, s házak eldozerolási szándékával, s Önöket az se hatja meg, hogy sírva mennek Önök elé emberek, hogy ne tegyenek ilyet, mert nem lehetnek ennyire embertelenek!

 

Megdöbbenve nézzük a Borz utca esetét, amely egy hatalmas nagy Buckai közös tulajdon! Ahol 24 ingatlanrész tulajdonossal fizetették be a Bucka csatornát 24-szer, de csak egy rákötési lehetőséget adnak, mintha nem is 24-szer annyi pénzt szedtek volna be! Nem érdekli Önöket, hogy vannak olyan telekrészek, akiknek, hogy hogy férnek a csatornához az talány mind a mai napig! Önök nem segítenek! Önök csak pénzt szednek be!

 

Megdöbbentő ugyanúgy a Borz utcánál, hogy miközben nem segítenek és pénzt szednek be, addig a magántulajdont képező utat 16 méter szélesre bővítenék! Hogy nem érdekli Önöket ebben az sem, hogy egy-egy telek már-már ezután nagyságában értelmezhetetlen lesz! Az meg aztán pláne megdöbbentő, hogy mindemellett a Boglya utca – Iparvágány utca sarkához trafónak nevezett tyúkólat építettek Önkormányzati engedéllyel (mert másképp nem is lehetne) az út közepére! Hogy is van ez?

 

Miért tűnik mindenből úgy, hogy Önöket a lakossági érdek egyáltalán nem érdekli, ahogy maga a lakosság sem? Miért, ha olyan tisztséget, amelyet Önök betöltenek csal lakossági támogatással tölthető be elvileg? Vagy a lakosság csak az első X-ig jó? Utána Önök használhatják lábtörlőnek? Önök szerint Szigetszentmiklóson önkínzó és önsanyargató osztagok élnek, akik alig várják, hogy Önök őket és a várost is tegyék tönkre? Vagy tud mondani esetleg egyetlen jó dolgot is amit Önök tettek az elmúlt 12 évben az emberekért és az emberek mellett?

 

Érdemi válaszuk igen megtisztelne!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. November 26

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9214394838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása