Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat ismét szeretné a testületi ülésektől távol tartani az érdeklődő civileket, az érdeklődő állampolgárokat!

2018. november 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Új módszerekkel támad a Szigetszentmiklósi Önkormányzat figyelte meg a Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt hónapok során szembe tűnő eseményeket! A Hivatal ugyanis a közelmúltban többször játszotta el, hogy meghírdetett testületi üléseket, de azokat nem vagy nem akkor tartotta meg! A testületi ülések iránti érdeklődés miatt többen szabadságot szoktak kivenni, így ha az csapda, mert nincs megtartva, akkor a megjelenésre a civilnek, lakosnak egyre kevesebb esélye van!

 

Az érdeklődő állampolgárok onnan figyelhetik meg, hogy csapda időpontot látnak-e avagy se, hogy az adott nap testületi üléseinek anyagai fel vannak-e töltve, s a legfontosabb bizottságok úgy, mint a gazdasági és a pénzügyi bizottság üléseznek-e. Ha ezekből csak egyik nem teljesül, akkor sanszos, hogy az a testületi ülés nem lesz megtartva!

 

A testületnek egyébként nem ez az első kísérlete a civilek és a lakosok távol tartására! 2008-ban és 2009-ben például egy testületi ülés délután 4-kor kezdődött így sokkal többen eljutottak rá, ha máskép nem hát az ülés végére! Ezt először délután egy órára hozták, majd délelőtt 10-re. Délelőtt 10-kor hétköznap a legtöbb ember dolgozik, s mivel élő közvetítés sincs, ezért hitelesen aligha fog értesülni.

 

A helyi sajtónak nevezett propaganda termékek, pedig olyanok, hogy aki részt vett az adott eseményeken élőben az sem ismeri fel az eseményeket a közvetítéseken.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6614364379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása