Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A két hónapos aszály alatt kezelte Szigetszentmiklós a csapadékvíz elvezető rendszerét? Létrehozott egyáltalán ilyet? Vagy a város egy új esőnél megint víz alatt lesz?

2018. november 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

 

Szigetszentmiklós hosszú évek után mondhatja száraznak magát egymás után két hónapban! No nem azért, mert a városban nem létező csapadékvíz elvezetést megoldották volna, hanem azért, mert aszály van! Aszály! Egyben egy remek lehetőség arra, hogy a csapadékvíz elvezetésen segítsenek, s a város jobb helyzetbe kerüljön végre ezen a téren! A lakosság ugyanis nem vágyik tengeralattjáróval járni haza és nem vágyik se a fertő árra, se az árban úszó véres tamponra, (amelyet volt már, hogy kikapott egy kutya) se pedig az emberi ürülékre, ami lebeg a hömpölygő tengeren!

 

Történt előrelépés ezen a téren? Tettek valamit a csapadékvíz elvezetés érdekében? Gondoltak az itt élő lakosságra és most végre belehúztak? Eztán már nem lesz ilyen? Vagy megint csalódnunk kell? S megint az a véleményünk lesz, hogy Szigetszentmiklósnak nincs csapadékvíz elvezetése, s az ÉCSVCS Kft, amely elvileg erre vesz fel pénzt csak a Jó Isten tudja mire és mire nem költ?

 

Továbbá! Tessenek mondani elhárították az aszfalt alámosásokat? Feltárták az üregeket és biztosították, hogy az aszfalt ne szakadjon be? Tudják! Azokról az aszfalt alámosásokról beszélünk, amelyek a nem létező csapadékvíz elvezetés miatt alakultak ki, mert a víznek nem volt hova folyni! Jó lett volna, ha történt volna valami e téren! De vajon történt-e?

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. November 7

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4714359295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása