Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem jött el a feljelentő a saját maga által keletkeztetett per harmadfokú tárgyalására, miután a másodfok kimondta teljesen alaptalan a feljelentés!

2018. október 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem jött el a Szigetszentmiklós csapadékvíz elvezetéséért felelős ÉCSVCS Kft ügyvezetője a saját maga által keletkezetett per harmadfokú tárgyalására, miután a másodfok a feljelentés teljes megalapozatlanságát kimondta!

 

Az Ítélő táblán 2018.10.30-án 11 órakor kellett volna megjelennie mind a feljelentő, mind a feljelentett oldalnak, hogy immáron egy álláspontunk és a másodfok álláspontja szerint is megalapozatlan és teljes valótlanságon alapuló per vége eljöjjön és teljesen jogerőre emelkedjen! Úgy tudjuk egyébként, hogy a tárgyalás napján 9 órakor jutott eszébe, hogy a bíróságot külföldön létéről értesítse, így az már nem tudott értesíteni minket, hogy teljesen felesleges egyesületünk mai megjelenése!

 

Az ÉCSVCS Kft véleményünk szerint egyébként megalapozatlan és valótlan perekkel spékelt boszorkányüldözést folytat egyesületünk és annak vezetője ellen, amiért folyamatosan feltesszük azt a kérdést, hogy mivel ő Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetésért felelős cég, s Szigetszentmiklóson nincs olyan, hogy csapadékvíz elvezetés, ezért hova teszi a pénzt!

 

A cégre vonatokozóan a tárgyalásokon túl most semmi gondunk sincs és neki se az időjárással tekintve, hogy nem úszik a város miután két hónapja aszály van! Attól tartunk ugyanakkor, hogy ahogy véget ér az aszály Szigetszentmiklós nem lesz mással megközelíthető újra, mint tengeralattjáróval! De egyébként az ÉCSVCS Kft szerint minden rendben van!

 

Ide tartozó hír, hogy úgy tudjuk, hogy még mindig nem megoldott az a kérdés, hogy a Határ út elkerülő csatornavezetéke mikor készül el, így szinte biztos, hogy a Határ útiaknak nemcsak csapadékvízben, hanem csapadékvízzel kevert szennyvíz árral kell a következő évbe is szembe néznie!

 

Amennyiben pedig az Ítélő táblán lévő ügy valamely tárgyalási napján végre a feljelentő is megjelenik, s megmagyarázza, hogy hogyan lehet érintettje egy olyan cikknek, amelyben a neve még utalásként sem jelenik meg, de minket mégis emiatt jelentett fel, akkor értesítjük Önöket, ahogy arról is, hogy milyen döntés született!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5114335267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása