Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármesteréhez fordulva: A 2018 Október 23-ai Ön által szervezett ünnepi beszédből kiindulva gyűlölet beszéd meghonosítását tervezi Szigetszentmiklósra?

2018. október 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

 

Miközben a Buckai Szövetség Egyesület méltatlannak tekinti Szigetszentmiklós város Önkormányzatának vezetését, ahhoz hogy akár 1956-os, akár 1848/49-es hősöket ünnepeljen és alternatív megemlékezést tartott az 1956+ Jegesár Kis-Dunai védelméről és vonatkozásáról, aközben sok panasz által értesült arról, hogy az Ön által, mint rendező által fémjelzett forradalmi megemlékezésen mi ment végbe!

 

Értesült arról, hogy az ünnepség fő szónoka az ünnepség során gyűlölet beszédet folytatott, hogy a megjelent tömeg felmorajlott és arról is, hogy történelmi vonatkozásban kétes hírű perszónával, mint 56-os nemzeti hősnek bekiálltott valakivel sértette meg az egybe gyűlteket!

 

Polgármester Úr!

 

Ezentúl Szigetszentmiklós jobb sorsa hivatott városában ez lesz a divat? Vagy idei vezérszónokának veszettség elleni oltása jópár éve elmaradt? Ezentúl majd díszvendégként fogadjuk a kétes alakokat? Tud még ennél mélyebbre süllyedni egy polgármester?

 

TILTAKOZUNK A GYŰLÖLET BESZÉD ELLEN!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Október 26

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3314324005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása