Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Idén rövidebb ideig lesz jégpálya Szigetszentmiklóson, a Kéktón - Ennek ellenére még mindig a majálist féltik!

2018. október 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Kisebb pályával és rövidebb ideig lesz nyitva a Kéktó Jégpálya a 2018 / 2019-es szezonban, de mégis az Önkormányzatba a majális megrendezhetőségét féltik!

 

A 2017 / 2018-as szezon során a Kéktó Jégpályával kapcsolatban bekövetkezett mindaz, amit a Buckai Szövetség Egyesület előre megjósolt, amikor meghallotta, hogy a szervezők mit is terveztek! A pálya ugyanis sokkal nagyobb volt, mint korábban, de emiatt építése is elhúzódott és leszerelése is nehezebb volt! Egy pillanatig úgy tűnt a leszerelés a majálist is érinti, mert nem tudják addig leszerelni.

 

Az említett előző szezonban a szezont sokkal hosszabb időtartamra, sokkal nagyobb építménnyel tervezték, mint korábban, de sokkal később kezdődött el emiatt! Mindenhol máshol már hetek óta üzemelt akkor, amikor elindult a Kéktó!

 

Idén retteg a testület az előző idény árnyékától! Éppen ezért visszatartott 1 millió forint pénzt, majd kötbért tervezett! Végül nem lettek ilyen szigorúak a feltételek, de az furcsa is lenne, hiszen ebben a szezonban a Jégpálya nem Áprilisba, hanem Februárba ér véget!

 

Abban bízunk sokakkal együtt, hogy idén nem lesz semmi gond a Kéktón, s a pályát sokszor és sokat élvezhetjük!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7414312625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása