Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Elmaradt a TeSzedd 2018-ban Szigetszentmiklóson - Legközelebb országosan is 2019 tavaszán lesz március 18 és 24 között!

2018. október 20. - Buckai Szövetség Egyesület

2016-ig általában tavasszal rendezték meg az országos szemét szedési és település megtisztulási napot, napokat, amely egy akció sorozattá vált, s ez volt a TeSzedd! 2017-ben aztán ezt a sorozatot elgondolások alapján áttették őszre, megvizsgálva vajon milyen hatása lesz! Ezek szerint nem jött be, mert 2018-ban nem is volt TeSzedd és a legközelebbi a 2019-es ismét tavasszal lesz!

 

Az ügy érdekessége igazán az, hogy szemét szedési és település megtisztulási akciót egy település önmagában is tehetne és kezdeményezhetne függetlenül attól, hogy országosan van-e avagy sincsen! De Szigetszentmiklós sajnos nem tett ilyet! Pedig lett volna mit idén is rendbe tennie!

 

Mindenesetre, ha Szigetszentmiklóson lesz TeSzedd  a Buckai Szövetség Egyesület ott lesz és tervei szerint önállót is kezdeményez!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5014312563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása