Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

120 millió forint 11 éve évi 12 millióval történő törlesztése után a svájci frank miatt 93,5 millióval tartozik még mindig az Önkormányzat a Sport utcai pályafelújítás miatt! S így akar felvenni 1,8 milliárd forint hitelt?

2018. október 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Tényleg megdöbbentő és Európában egyedülálló mindaz, amit a deviza hitelek kapcsán lát és él meg a Buckai Szövetség Egyesület. Az SZTK botrány anyagában ugyanis azt olvasni, hogy az Önkormányzat 2007-ben kezdte el a Sport utcai foci pálya törlesztését, amely hitel svájci frank alapú volt és 120 millió, majd 11 év évi 12 millióval való törlesztése után még mindig tartozzon 93,5 millióval az egyszerűen döbbenet!

 

S ezek után persze érdekes az is, hogy a hatalmas ipari parkokkal rendelkező Szigetszentmiklós bár hitelképes, de ha felvesz 1,8 milliárd forint hitelt különböző mostani fejlesztésekre, akkor mire visszafizeti mennyi is lesz pontosan az? S megéri-e? Megéri-e, hogy megköti a kezét a következő vezetéseknek több évtizedre előre, akik majd törleszthetnek?

 

S végül, de nem utolsó sorban kisebb tékozlással nem lehetne megoldani, hogy ne kelljen ekkora hitelt felvenni? Például a propaganda médiára költött pénzek kissé drasztikus mértékű megnyirbálásával?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3414306039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása