Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább folytatódik a Szigetszentmiklósi kékkötényes háború! Tényleg az számít, hogy egy ember ki fia, borja vagy az számít amit tesz?

2018. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tovább folytatódik a Szigetszentmiklóst romba döntő kékkötényesek harca mindenki mással szemben - tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület. A magukat felsőbb rendűként és kiváltságos őshonosként kezelő réteg, akiknek ez a város már így is sok rosszat köszönhet legújabban azzal jön, hogy azért kell szeretni a Polgármestert, mert az fia és unokája jó embereknek! Azért kell szeretni, mert a mi fiúnk borja, mert őshonos család sarja!

 

Tényleg ez határozza meg az embert? Az, hogy milyen a származása? Avagy az határozza meg, hogy mit tesz és milyen a cselekedete?

 

Olyan Polgármesterre van-e Szigetszentmiklósnak szüksége, akinek az őshonossága az egyetlen érdeme vagy olyanra, aki a várossal fekszik és kell? Olyanra aki együtt lélegzik a várossal vagy olyannal, akiről nem mondható el jóként igazán semmi sem?

 

Vajon rendben van a kékkötényes szemlélet?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7814301809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása