Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és a média viszonyok: Tényleg cél volt betörni a madár pelenka, a gyújtós és a halpucolási piacra? A szellemi kútmérgezés sem maradhat abba?

2018. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

 

Az elmúlt években számtalanszor fordultunk Önhöz és hivatalához a Szigetszentmiklósi propaganda termékekkel kapcsolatban, melyet rendre válaszra se méltatott se Ön, se jobb sorsra hivatott hivatala.

 

Mégis újra fel kell tennünk azt a kérdést, hogy miért nem ismernek rá az eseményekre ezen termékek híradásából azok a a személyek, akik azokon az eseményeken részt is vettek? Hogyan történhetett meg, hogy a megtörtént esemény és a híradás ennyire eltér?

 

Hogyan lehetséges az, hogy az Önhöz és hivatalához köthető körök egy képviselőnő és hangsúlyoznánk, hogy nő fejét mosógépben ábrázolhatja, s ezért nincs semmi szégyenérzete, de ha valaki leírja, hogy a testületi üléseken milyen szörnyűségek történnek, akkor vérig vannak sértve?

 

Hogy lehetséges az, hogy Önök egy olyan Miklósi újságnak nevezett halpucolásra és gyújtósnak alkalmas terméket pénzzel támogatnak, amely amellett, hogy nem alaptalanul vádolható féktelen gyűlöletkeltéssel, se a kommunikációs, se egyéb stilisztikai feltételnek nem felel meg? Hogy úgy ír valakiről valamit, hogy a kérdésnek nem jár utána és meg sem kérdezi, csak a lejáratás a célja! Hogyan finanszírozhatja ezt a terméket annak tudatában, hogy ahhoz is minőségi javulást kellene elérnie, hogy bekerülhessen a szennylap minősítésbe? S ha az égadta világon egy valamiben sikeres, akkor hogy a Szigetszentmiklósi madár pelenka piacon keresett termék lett! Nagyon szeretik megkínálni termékeikkel a tollas kedvencek!

 

Hogyan lehetséges az, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba beengednek egy olyan személyt média szakemberként, aki 2001-ben a ciánbotrány idején hangosbemondós autójával úgy járta az utakat, hogy arra szólította fel az embereket, hogy azok nyugodjanak meg, mert nem erre fúj a szél? Hogy nem jutott ennek a személynek az eszébe az, hogy a hangosbemondós komolytalankodása helyett azonnali intézkedésre lenne szükség? S mit csinál ma az Önkormányzatban ez az ember? Azonkívül, hogy kameráz? Felvétele hol található meg? Miben, mikor és hogyan használták fel?

 

Miért van az, hogy az ember a Kisvárosban, mint Önkormányzati újság (ha úgyan megkapja) azt tudhatja meg, hogy mi nem történt ebben a városban! Miért van az, hogy tapasztalatunk szerint ennek a terméknek egyetlen szava se igaz?

 

Ugye tudják, hogy itt jelent meg, hogy átadták a Massányi Károly utat szépen és rendben? Ugye tisztában vannak vele, hogy nem csinálták meg se egyik, se másik végét? Ugye látták, hogy lesporóltak ebből legalább 300 métert?

 

Ugye emlékeznek még a Bucka-tóra és a Bucka csatornára? És vajon arra emlékeznek-e, hogy miközben elbuktak a vesszőben, aközben amit a helyi TV-nek (DunaMédia) nevezett izében és a Lakihegy Rádióban elmondtak az nem volt igaz? Ugye tudják azt, hogy a Bucka-tó, amely Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike nincs kitakarítva? Ugye tudják azt, hogy a Bucka csatornának nem stimmel az elszámolása? Ugye tisztában vannak azzal, hogy a Bucka csatorna az ország egyik legsilánnyabbúl levezetett csatorna beruházása, legalábbis minőségére nézve?

 

Uram! Miért kell hazudni az embereknek? Azért, mert ha szembesülnének a valóssággal, akkor még a galaxisból is kikergetnék az emberek Önöket azért, amit testületével együtt eme jobb sorsra hivatott város és lakossága ellen tesznek és művelnek? Vagy tévképzetek gyötrik Önöket? S a lekommunikált tévképzeteket élik meg?

 

S, ha már itt tartunk! Hála Istennek hetek óta nem eset egy csepp eső sem! De ha leesik és a város megint úszik, akkor az Önök propaganda förmedvényei kifognak végre az ár, a fertő ár és a járvány veszély mellé menni és város valódi állapotáról közvetíteni? Fogjuk valaha látni, hogy az 5 kifolyón keresztül 2 lakótelep szennyezett csapadékvízével mit küldenek a Kis-Dunába bele? Már csak úgy azért, hogy lássák az emberek mekkora tisztelete van a természetnek az Önök szemében!

 

S ez a valóságtól távol eső hazug propaganda évi 100 millióba fáj minden Szigetszentmiklósinak! Vajon van értelme? Ha lehazudják a csillagokat az égről, akkor ez a város szebb és jobb lesz? Egy női fej a mosógépbe! Ez az Önök kommunikációs színvonala és érettsége?

 

Megtisztelő válaszukat mihamarabb várjuk!

 

Köszönjük!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Október 14

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9514301801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása