Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Aszály van! Szigetszentmiklós most kivételesen nincs víz alatt! De vajon javítanak-e a csapadékvíz elvezetésen vagy az egész város ismét víz és hömpölygő ár alatt lesz, ha esik majd egy kis eső?

2018. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Hosszú hetek óta Szigetszentmiklóson és talán az országban is szárazság és aszály van! A szárazság és aszálynak köszönhetően nincs a város víz alatt! De vajon felkészültek-e az illetékesek a következő esőzésekre?

 

Szigetszentmiklós minden esőzés idején víz alatt van! S bár van egy olyan Önkormányzati cége, amelynek egyik profilja a város csapadékvíz elvezetésének kezelése, de nem mintha ebben a városban bármi ilyesmi lenne!

 

Idén elmaradt a szokásos szeptemberi nagy esőzés, s az időjárás is inkább nyári, mintsem őszbe hajló vagy őszi! De meddig fog ez tartani? S mi lesz utána? Majd megint, ha esik az eső azt fogják mondani az illetékesek, hogy rendkívüli időjárás van?

 

Most, hogy lenne lehetőség valamilyen rendszer kialakítására és létesítésére a létező, nem létező árkok kitakarítására, kialakítására és bővítésére vajon történnek-e ilyenek vagy megint majd bamba szemmel lesnek vissza az illetékesek, hogy ha megint eső van?

 

Hamarosan sajnos vagy nem sajnos változni fog az idő, s ami eddig késett nem biztos, hogy ne jő! Csak Isten adja, hogy ne egyszerre és ne ússzunk már megint fertőbe és járvány veszélybe!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6714301815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása