Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Országgyűlési képviselőkhöz fordulva: Tudják-e garantálni, hogy ezentúl soha többé nem hagyják, hogy a Ráckevei HÉV-et bármilyen jó ötletnek hirdetett rémálommal megtámadják és Pesterzsébet valamint Közvágóhíd között felbontsák?

2018. október 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Országgyűlési Képviselő Urak!

Tisztelt Pánczél Károly Úr!

Tisztelt Hiller István Úr!

Tisztelt Kocsis Máté Úr!

Tisztelt Szabó Szabolcs Úr!

Tisztelt Bóna Zoltán Úr!

 

 

A 2018-as tavaszi országgyűlési választások során Önök olyan körzeteket nyertek meg, amelyben a lakosság egy és jó része közlekedésileg a Ráckevei HÉV vonalával érintett! Olyan körzeteket, ahol a lakosságból több ezer vagy százezer ember közlekedik naponta ezzel a közlekedési eszközzel!

 

Mint Önök is tudják a jelen kormányzat 2016-ban az Olimpia ötletével ezt a közlekedési eszközt megtámadta és az volt a terve, hogy Közvágóhíd és Pesterzsébet között felbontja a síneket! Ez nagyon sok embert érintett volna, s nagyon sok embert hátrányosan érintett volna!

 

Kérhető-e Önöktől az, s oda állnak-e amellé, hogy ha mégegyszer előkerülne egy hasonló terv, akkor kardoskodnak a Ráckevei HÉV mellett, s a lakosság érdekében! Kérhető-e Önöktől az, hogy soha nem hagyják visszabontani a Ráckevei HÉV-et, s csak a fejlesztéséhez járulnak hozzá? Kérhető-e Önöktől az, hogy elősegítsék, hogy az egyesített Csepeli és Ráckevei HÉV minél hamarabb érkezzen meg a Kálvin térre a régió lakosságán ezzel is nagyon sokat segítve?

 

Megtisztelő válaszukat előre is

megköszönjük és mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Október 5

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6914284373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása