Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Történelem hamisítások nyomában - A szégyenletes kékkötényesek!

2018. október 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Kékkötényesek! Titkos, elvtelen és szégyenletes Szigetszentmiklósi banda, amely minden időben úgy működött és uralkodott Szigetszentmiklóson, mintha nem lenne más, mint egy szekta! Ha éppen nacionalistának kellett lenni, akkor ők voltak a legnacionalistábbak, ha kommunista rendszer volt, akkor ők voltak a legkommunistábbak, s mióta FIDESZ-es rendszer van, azóta ők a legFideszesebbek! A lényeg, hogy a várost irányító és uralkodó pozíciójában legyenek!

 

Tagjaik közül kerültek ki tanácstagok, egyesített TSZ elnökök vagy azok, akik közül az egyik a második világháborúban ellopta a templom ajtót! Ne kérdezzék meg minek és mire kellett az neki, mert még nekünk is érthetetlen!

 

A kékkötényes szekta, melynek sarjai ma is ott vannak az Önkormányzatba találták ki sosem volt Szabacsot 2006-ban, majd jöttek ki nem régen azzal, hogy Szigetszentmiklós őshonos családai ők, a kékkötényesek voltak!

 

Természetesen ez hazugság! Szigetszentmiklós őshonos családainak talán, ha a 10 %-át tették ki a mindig mutyizó, földdel spekuláló, semmit se fejlesztő csak mindig saját érdekeit leső kékkötényesek! A város őshonos lakosságának 90 %-át kitevő valódi építő réteg mindig is megvetette őket!

 

A kékkötényesek voltak a sznobok! Azok az emberek, akik nagy többsége mindig magától elszállva járt ebben a városban, teljesítmény nélkül és beképzelten! Láthatjuk mi lett ebből  a jobb sorsra hivatott városból az ő irányításukkal és vezetésükkel! Láthatjuk a cserben hagyott, elárasztott, fertőben úszó és agyon szennyezett, infrastrukturálisan káosz településé züllesztett Szigetszentmiklóst, amely alig várja, hogy valaki végre törődjön vele, megmentse és felkarolja a kékkötényesek pusztításai után, túlélve a kullancsként is funkcionáló kékkötényes kapzsi léteket!

 

Szigetszentmiklós ősei forognak a sírjukban! Forognak a sírjukban, amikor meglátják a kékkötényes öndicsőitő és önmagukat felmagasztaló kiadványokat! Akik szerették ezt a várost, akik megmentették, akik fejlesztették sosem szeretnének megélni egy akkora sértést, hogy őket és a kékkötényeseket egy lapon említsék, pláne egymás mellett! Nem gondolnának másként erre mint mérhetetlen sértésre, hulla gyalázásra, történelem hamisításra!

 

Van két mondás:

Az egyik szerint az a kalász, amelyiknek üres a feje, az mindig hetyke, amelyiknek viszont tele a feje az szépen szerényen lehajtja előre!

 

A másik szerint minden ember, aki beképzelt, (mint a kékkötényesek) az azért beképzelt, mert tudja, hogy senki se! Tudja, hogy nincs értéke és valódi teljesítménye és valójában nem tud semmit se!

 

S persze lehet, hogy Szigetszentmiklóson kékkötényes titkos szektának rengeteg pénze van! De pénzért egy valamit nem vehetnek: becsületet és tiszteletet!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6214278827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.