Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mindig a teljesítményre figyelj és ne a legendákra! Folytatódik Szigetszentmiklós történelmi tisztázása!

2018. október 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület rengeteg megkeresést kapott a kékkötényesek bemutatásának cikke után! Rengeteg megkeresést, amelyben őshonos családok családtagjai értettek egyet és rengeteg megkeresést, hogy nem minden kékkötényes kapzsi, elvtelen, beképzelt, várospusztító, pénz és föld mutyi elvű, aki tönkretette Szigetszentmiklóst!

 

S minden bizonnyal kétségtelen! Biztosan vannak a kékkötényesek között is tisztességes emberek! De az is kétségtelen, hogy a város elleni legnagyobb merényleteket, elvtelen erkölcstelenségeket a kékkötényesek követték el!

 

De nemcsak elkövették és voltak a legnacionalistábbak a nacionalisták között, a legkommunistábbak a kommunisták között, s a legFideszesebbek a FIDESZ-esek között, de tettüket hamis legendák teremtésével igyekeztek elleplezni! Hamis legendákkal, amelynek semmilyen alapja sincs! Hamis legendákkal, amely elfedi, hogy mi a mögöttük álló valós teljesítmény!

 

Ezért lett Szabacs és ezért kellene a kékkötényes szektát minden agyongyötört Szigetszentmiklósinak ünnepelnie, ahogy egy kutyának a kullancsot! Vajon helyes ez?

 

A Buckai Szövetség Egyesület szerint egy embert mindig a tette és ne  a származása vagy hamis emberek hazug legendája határozza meg! Az legyen a verseny alap, hogy ki tud a városért minél több jót tenni, s ne az, hogy ki, kit, mivel és hogyan ámit!

 

Egy város, ahol ott van a 3,5 milliárdos soha fel nem épült Stadion, ahol nincs csapadékvíz elvezetés, normális járda, ifrastruktúra, közlekedés, ahol fertő árban és járványveszélyben kell élni, miközben egyetlen párhuzamos utca sincs ott ne beszéljen senki legendáról és a hatalmon lévők ünnepléséről! Mert ünneplésre nincsen ok! Csak gyászra! S akkor a Bucka-tóról, a Bucka csatornáról, az eldózerolt Kis-Dunai gátrendszerről, az eladott Dunapartról, a Kéktó megtámadásáról és egyéb gazemberségekről még nem is beszéltünk!

 

Mi változást várunk! Változást, mert Szigetszentmiklósiként megérdemeljük! Változást, mert Szigetszentmiklós sokkal többet érdemel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3914280385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása