Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósnak vajon lesz-e valaha újra színvonalas futballa? S vajon az MKFC lesz-e az?

2018. október 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Teljesen véletlenül szereztünk róla tudomást, hogy a nagy multú és aztán a TAO Stadion miatt is nagyon csúnyán levitézlett Szigetszentmiklósi csapat, a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre (SZTK) mellett van egy másik Szigetszentmiklósi futball csapat is. Egy csapat, egy klub, amely, ha valóban független az SZTK-tól és távol tartja magát az ottani szereplőktől, akkor talán lehet egy remény arra, hogy a Szigetszentmiklósi futball újra lehet nagy és valóban újra is éledhet!

 

De azért sokáig ott fog motoszkálni a kis ördög, hogy vajon tényleg független-e?

 

A Miklósi Kölyök Foci Klubról, rövidített nevén az MKFC-ről van szó! Ma úgy tűnik, hogy ez a klub szakmai alapokra helyezkedik! S ma úgy tűnik, hogy e mentén halad előre és próbál reményt adni egyenlőre a gyerekeknek, az öregfiuknak és egy Megye IV-es csapatnak! De legalább van!

 

Mi sosem felejtjük el azt a tűzet, amely egykoron egy Buckai kislány szemében égett! A tűzet, amelyet e sport, a futball iránt érzett! Mi azt szeretnénk, ha akiben a 40 ezer Szigetszentmiklósi közül ég ez  a tűz, annak legyen egy tiszta hely, amely a sportra koncentrál és lehetőséget ad e szenvedély űzésének!

 

Nem titok, hogy hamarosan meglátogatjuk ezt a csapatot, s reménykedünk, hogy az SZTK nem akar halálos csókot lehelni erre a cseperedő reménységre! Árvus szemekkel figyeljük őket!

 

Ellenben felvettük a kapcsolatot és valamiben egyetértettünk:

Nem igaz az, hogy kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci! Ha nincs szenvedély, akkor az egészet a fene! Viszont, ha van, akkor jöhetnek a sikerek! Gondoljunk csak a Horvátok 2018-as menetelésére! Ők nemcsak, hanem ők ezüst érmesek lettek! S mik voltak a körülmények? Mik voltak a lehetőségek? Na ugye, hogy ugye?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8814275833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása