Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Civilszervezeti gyűlést hívtak össze, de elmaradt! Vajon civil gyűlére került volna sor vagy politikai nagygyűlésre?

2018. október 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós érdekes hely! Miközben ugyanis a Buckai Szövetség Egyesület a város egyik kétségtelenül legaktívabb civilszervezete, legyen bárkinek is róla bármilyen is a véleménye, aközben mi például nem veszünk részt az Önkormányzat által hirdetett pályázatokban, hiszen tudjuk és látjuk miről szól és ismerjük az eredményét is!

 

Mégis az Önkormányzat civil napot hirdetett az ő állítólagos városi civilszervezeteinek! Mi pedig kíváncsiak voltunk, hogy vajon tényleg civil dolgokról van szó vagy politikai nagygyűlésről!

 

Hogy miért gondoljuk, hogy ez mégsem civil és miért politikai nagygyűlés? Több okból! A civil szervezeti referens volt szíves elszólni magát, hogy azokat várják, akik támogatást kaptak az elmúlt időszakokban! Tegyük fel a kérdést kik kaptak ilyet?

 

Hát egyrészről egy olyan civilszervezet, amely olyan történelmi hagyományt kutat Szigetszentmiklóson, amely sosem volt és sosem létezett! Olyat, amelynek alapja egy történelemhamisítás alapjában véve! Biztosan nagyon hasznos egy semmilyen alapra építő civilszervezet állítólagos munkája…

 

Másrészről például a 3,5 milliárdért összeomlott TAO roncs gazdája, az SZTK is kiemelt támogatást kapott! Ma bárki megnézheti: Az eredmény, a városi szégyen bárki számára látható és egyértelműen!

 

Harmadrészről támogatást kapott az az ifjúsági civilszervezet, akinek gyermekeknek kellett volna rendezvényt szerveznie, de ehelyett az elszámolásában az szerepel, hogy 5 vagy 6 féldisznót vett! Ne kérdezzék meg mire!

 

Nem kapott támogatást vagy minimálisat mindaz, aki mondjuk szegény családokat, elesett és beteggyermekeket segített meg több éven át! Ilyen a Megyelakó Egyesület! Pedig érdekükben még bált is szervezett! Sokan emlékezhetnek talán  a K.A.T.A bálra, annak céljára, hangulatára!

 

Nem kapott támogatást a Buckai történelmi kutatás vagy Szigetszentmiklós valódi történelmének bemutatása! Így történhetett meg, hogy ma az Önkormányzat nem tudja, hogy 1956 valódi Szigetszentmiklósi hősei az év márciusában a Kis-Dunai gáton dolgoztak, hogy a jeges ár miatt áttört Tassi zsilip miatt védjék a Buckát és védjék a települést! Nem tudják, mert a valódi történelem ebben a városban sosem érdekelte őket! Nem tudják, hiszen másként nem termelték volna ki homokként  a Kis-Dunai gátrendszert!

 

Értékek és ellenértékek! Szigetszentmiklóson nemcsak a közélet és a város vár megtisztulásra, hanem bizony-bizony a civil élet, melyet annyi mindenhez hasonlóan az Önkormányzat és a várospusztító kékkötényes klán mérgezett meg!

 

Szigetszentmiklós ennél sokkal többet érdemel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8214276007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása