Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós város Polgármesteréhez: Köszönetnyilvánítással és WC bezárási kérelemmel élünk a Polgármester teljes környezetében!

2018. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

Szeretnénk köszönetet nyilvánítani és hálánkat kifejezni az Ön és testülete által megígért József Attila-telepi köz WC el nem készülte okán! Ha ugyanis a köz WC elkészült volna, akkor most az állomás környékén, mint a Ráckevei HÉV legforgalmasabb megállójának állomása környékén nem lenne minden össze pisilve és összekakilva! Ebben az esetben, pedig nem tudnánk megmutatni élethűen, hogy az ókori Rómában a nagy városokban, hogy nézett ki az, amikor az útközepén folyt a pisi meg a kaki! S nem tudnánk elmondani azt sem, hogy Európa ezen szegletén az ókori Róma óta nem fejlődött semmi, hiszen még mindig ott van a kaki meg a pisi! Nyilván ez így hagyományörző célzattal is rendelkezik!

Szeretnénk ugyanakkor hálánk jeléül javasolni, hogy engedélyezze számunkra, hogy minden wc-t lezárassunk az Ön környezetében! Lezárassunk annak érdekében, hogy Ön is a köz javára biztosított és soha el nem készült illemhelyiséget vegye igénybe! Számunkra megtisztelő lenne, ha a közzel szolidaritást vállalna ebben a kérdésben a város Polgármestere!

 

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Szeptember 29

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2214270981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akrill11 2018.09.29. 21:32:10

...és akkor 1-2 ember érez szégyent és bűntudatot, amikor elmegy valahova(bokor, eldugott hely, stb.) bemegy elintézni a dolgát, holott a parlamenti képviselőknek kellene szégyenkezni.

A hivatal környékén hiába szünteti meg az ember az illemhelyeket, mert a polgármester "Úr" szokásához híven hazajárkál a kb. 1 sarokkal lévő házába és elintézi ott. Ez sem megoldás. Ha többen mennének eldugott helyekre elintézni az ügyes-bajos dolgaikat, akkor a hivatalnak is probléma lesz, aztán megoldja.
süti beállítások módosítása