Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: A csapadékvíz elvezető rendszert egy 347.134.730 Ft-os pályázattal + 1,1 millió forintos kipótlással most fogják megvalósítani! Ha most lesz akkor egyáltalán évi 50 millióért az ÉCSVCS Kft mit kezelt?

2018. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A 2018. Szeptember 24-ei rendkívüli képviselőtestületi ülés második napirendi pontja szerint 347.134.730 Ft értékben + 1,1 millió forintos fedezett pótlással mégcsak most és eztán építené ki csapadékvíz elvezető rendszerét Szigetszentmiklós városa!

 

Egyrészről, mint civilek azonnali hatállyal azt gondoljuk, hogy magunk és mások tudását is arra kérjük, hogy javaslatot tegyünk azt hogyan lehetne a legkisebb helyfoglalással, a leghatékonyabban és a leg lakosság barátabban megoldani (mint például, ami a Csepeli Királyerdőben volt kialakult módszer),  másrészől megint arra gondolunk, hogy mit csinált eddig az ÉCSVCS Kft, ha csak most lesz kialakítva a csapadékvíz elvezetés? Mire vette fel a pénzt? Milyen csapadékvizet kezelt, ha annak még csak most lesz rendszere? Mert mi az életbe az ő állítólagos munkájából soha nem láttunk még sehol és semmit!

 

Ugyanakkor abban, hogy legyen csapadékvíz elvezetés bármikor ott vagyunk emberként, ötletként és minden mivoltunkban! Ha komolyan gondolják és végre tényleg foglalkoznának ezzel a kérdéssel, akkor ott vagyunk és segítünk csak ne kelljen mindig és minden esőzésnél úsznunk!

 

Ezentúl még egy valamit kérünk: Oldják meg a kifolyókat a Kis-Dunánál, hogy ne folyjon természeti kincsükbe a szenny! Biztosan segít benne a Katasztrófavédelem! Biztosan segítenek a zöldek és ha kell mi is ássuk a szűrőknek a helyet csak legyen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2814271405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fanter 2018.09.29. 21:40:31

Ha nincs csapadékvíz elvezetés, akkor a Liget utca végében milyen csőnek a vége van lerácsozva, rajta gazzal? Valamilyen csapadékvíz elvezetés csak van.
süti beállítások módosítása