Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Istenem segíts meg minket! Szigetszentmiklós pályázott egy olyan bicikli út felújítására 200 millióért, ahol a legkevesebb Szigetszentmiklósi fordul elő!

2018. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét fantasztikus ötlettel rukkolt elő Szigetszentmiklós döbbenetes képviselő testülete egy 2018. Szeptember 24-én tartott képviselő testületi ülés keretében! Olyan szakaszon akar bicikli utat felújítani és 200 millió forintra pályázni, ahol a városon belül a legkevesebb Szigetszentmiklósi fordul elő!

 

A 200 milliós pályázat ugyanis az M0-ás és a Budapest közigazgatási határ közötti, általunk kék vonallal jelölt szakasz! A felújítás tehát még Lakihegyre se terjed ki! Tehetség kell ahhoz, hogy olyan bicikli utat lehessen találni Szigetszentmiklóson, ahol a legkevesebb Szigetszentmiklósi fordul elő! Egyrészről azért, mert alig van, másrészről a Gyári úttól kezdve a Csepeli úton át számtalan helyen lett megígérve az elmúlt évekbe! De az ablakban van vagy feledésbe merült a kivitelezése!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9414270909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása