Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Évi bruttó 105 millióért akarnak TV-t és Rádiót Szigetszentmiklósra, a romokban heverő városba úgy, hogy az eddigi TV nézettsége legjobb időszakban is maximum 200 fő lehetett!

2018. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Új pályázatot ír ki a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a TV és Rádió műsorszolgáltatásra a 2019-től 2022-ig terjedő időszakra! A pályázatok során az Önkormányzat gondosan ügyel arra, hogy az évi költség erre a bruttó 105 milliót meg ne haladja! Jól olvasták! A bruttó 105 milliót! Egy olyan városban, ahol úszunk minden esőzés idején, mert nincs csapadékvíz elvezetés! Egy olyan városban, ahol feltör a szennyvíz, mert akkora túlnyomás van a rendszerben! Egy olyan városban, ahol gond a járda, a közlekedés, az utak szélessége! S 105 millió megy a propagandának is beszámító TV-re és Rádióra is!

 

A DunaMédia TV-ről Szigetszentmiklóson alig tudják, hogy egyáltalán létezik! Legnagyobb nézettségű műsora talán, ha a 200 főt elérte, persze jó esetben! Helyére most pályázik rajta kívül valami harmadik kerületi sosem hallott cég, meg egy 8. kerületi szintén ismeretlen cég! Szerintünk a pályázat nyertesét már előre eldöntötték!

 

A Lakihegy Rádió kettős szempontból nézhető! A zene és a műsorszerkezet jó is lenne, ha hírekbe lenne egyetlen igaz szó is! Az azonban saját tapasztalataink szerint nincs! Csak propaganda szócsőnek van használva és megtudható belőle, ahogy a TV-ből is, hogy Szigetszentmiklóson mi nem történt meg, hiszen tudni kell ez a TV és ez a Rádió a polgármesternek és köreinek kedvezés mellett folyamatosan hazudik! A Rádió helyére önmagán kívül a Dabasi Rádió és a Trend FM pályázik! Hogy ki lesz a nyertes? Szerintünk előre eldöntött!

 

De gondolkozzunk el! Ez a város bajban van! 105 millió forint megy el üres propagandára és értelmetlen locsogásra! Nem lenne ennek valahol máshol sokkal jobb helye? Például a valódi járda építésben, útfejlesztésben vagy valódi csapadékvíz elvezető rendszer kiépítésében? Biztosan lakossági érdekeket szolgál az ilyen szintű és árú propaganda?  

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1514270691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása