Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hajaj! A Bucka csatorna intéző és elszámoló bizottságának vezetője is ugyanaz! S mindent Október 9-én sikerül szembesíteni! Vajon háború várható? Összeveszik-e magával az elnök Úr?

2018. szeptember 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Hatalmas háború várható Október 9-én az Önkormányzat nagy tárgyalótermében a Bucka csatorna elszámolásának kérdésében gondolhatja egy laikus! Hiszen mégiscsak az elszámoló bizottság az intéző bizottságot fogja elszámoltatni, s a beruházás tisztaságát levezetni!

 

Igen ám, de mind az intéző bizottságnak, mind az elszámoló bizottságnak az elnöke, a város alpolgármestere dr. Vántsa Botond!

 

Két eshetőség van!

 

A) Ha személyiségileg Vántsa Úr ki van békülve önmagával, akkor nem várható érdemi változás és előre lépés sem!

 

B) Ha hadban áll önmagával az alpolgármester, akkor az egy érdekesebb eset! Ez esetben előkerülhet egy hosszú pergamen és végre a valódi Buckai érdekek képviselve lesznek! Ez esetben a kérdés csak az, hogy lélekbúvárok lesznek-e jelen, s mit gondolnak, ha a szemük láttára megtörténik egy ilyen! S mit gondolnak a városról, ahol egy önmagával hadban álló ember is lehet alpolgármester? Persze, ha ez lesz!

 

Komolyra fordítva a szót az Október 9-én 18 órától zajló esemény, melyen elvileg a társulat felszámolja magát és átadja mindenét az Önkormányzatnak több, mint aggasztó előjeleket sejtett! Nyilvánvaló, hogy érdemi felülvizsgálat a társulat tekintetében nem várható, hiszen gondolkodó emberként nem fogja felfedni se az elnök, hogy hibázott, ha hibázott, se a társulat! Nem fogja azt sem felfedni, hogy az elszámolással a lakosság felé gond lehetett és gond volt! A lakossági érdek így mérhetetlenül sérülhet! Továbbá azért is érdekes eset, mert a társulat éppen perben áll, igaz polgári perben közérdekű adatok ügyében! Vajon, amikor pere van megszűnhet? Vajon menekülés valami elől mindez? Vajon mi lehet valójában a háttérben?

 

Október 9-én kiderül! Ha tehetik jöjjenek el!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9014267577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása