Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós harmadik M0 lejárót kér, de nem Sámé hegyi ipari parkkal! Az ipari park létesítése nem segítene a Csepel-szigeti közlekedésen, hanem a többlet teherautó forgalom miatt rontana rajta!

2018. szeptember 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Egyesületünk megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat tájékoztatta a lakosságot egy újabb, egy harmadik M0-ás lehajtó lehetőségéről, miközben elfeledkezett annak a projektnek a lényegéről!

 

Az interneten ma is elérhető Sámé hegyi ipari park terv dokumentációjáról van szó! Arról a dokumentációról, amely szerint Szigetszentmiklóson az M0-ástól északra az Autópálya mérnökség és az Auchan közé az Önkormányzat Leshegy nagyságú ipari parkot létesítene és a plusz lejárat az M0-ásra csak ebben az esetben lenne! Az új ipari park indoka a város iparűzési adóbevételének megcsappanása, amely így lenne pótolva, de amely messze nem veszi figyelembe a körülményeket!

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

 

2018 Augusztusának vége és Szeptemberének eleje bebizonyította, hogy az elmúlt évek mértéktelen betelepítése infrastrukturális feltételek és új Csepel-szigeti kijárati lehetőségek nélkül megspékelve a szervezetlenséggel egy egész szigetre kiterjedő, mitöbb azon túlnyúló közlekedési katasztrófához vezetett! Egy új teherautó forgalommal rendelkező ipari park, újabb forgalomgenerálás plusz kijárati lehetőségek nélkül (mert az M0-ás szélesebb nem lesz) az eddigi katasztrófát képes alap helyzetté tenni, amelyen az új harmadik lejáró léte sem segít!

 

Így arra kérjük Önöket minden Csepel-szigeti és Szigetszentmiklósi nevében, hogy tegyék félre árbevétel reményüket és végre lakossági érdekeket képviseljenek! A lakossági érdek, hogy a harmadik lejáró rendben, de az új ipari park nem! Azt amíg nem rendeződik Csepel-sziget közlekedése, s nem lesznek újabb kijárati lehetőségek sürgősen felejtsék el mindannyiunk érdekében!

 

        KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Szeptember 26

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A SÁMÉ hegyi ipari park terv dokumentációja itt érhető el: DOKUMENTÁCIÓ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8914263693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.