Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismét összecsap Szigetszentmiklós csapadékvíz elvezetésének kérdésében az ÉCSVCS Kft és a Buckai Szövetség Egyesület! Jön a KAMU PER 4.0

2018. szeptember 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Immáron sokadik alkalommal csap össze  a Szigetszentmiklósi nem létező csapadékvíz elvezetés kérdésében az ÉCSVCS Kft és a Buckai Szövetség Egyesület.

 

Az ÉCSVCS Kft szerint minden rágalmazás és becsületsértés, amely azt firtatja, hogy Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés nem létezik, ő nem tud elszámolni az erre kapott évi 50 millió forinttal és alapos a gyanú, hogy csalást, költségvetési csalást, lopást, sikkasztást, hűtlen kezelést, környezetkárosítást és egyéb bűncselekményeket követ el.

 

A Buckai Szövetség Egyesület szerint a tények egyértelműek! Ember nincs Szigetszentmiklóson vagy  a földön, aki a város minden pontján és minden esőzés során hömpölygő áradata után azt mondaná, hogy ebben a városban csapadékvíz elvezetés, mint olyan létezik! Ember nincs, aki elhiszi, hogy évente 50 millió forintot költött erre valójában is bárki. Azt persze értik, hogy van erről számla és teljesítési igazolás is, de minkettő csak papír! Nem bizonyítja, hogy az életben valaha és valahol történt ilyen! Ellenben elgondolkozik az ember azon, hogy vajon hogyan keletkezhetett ilyen fajta dokumentáció egy mindig elöntött városon?

                                                              

Az ÉCSVCS Kft, mitöbb az Önkormányzat szerint is az elöntés a rendkívüli időjárásnak köszönhető! De véleményünk szerint rendkívüli időjárás egy évben 2-szer, 3-szorm 4-szer fordul elő és nem minden hónap, minden esőzéses napján folyton és mindig. A folyton előforduló dologról aligha lehet azt mondani, hogy az rendkívüli!

 

Ma és ezen ügy kapcsán az ÉCSVCS Kft, mint egy sarokba szorított vad igyekszik visszatámadni! Szerinte ellene demonstrálni, véleményt kifejteni, őt feljelenteni, róla az interneten leleplező videókat megjeleníteni bűncselekmény! Arra kéri a bíróságot, hogy a szemét csukja be, a hömpölygő árt Szigetszentmiklóson ne vegye észre, s had csinálhassa a cég azt tovább, amit eddig is azaz láthatatlan tevékenységet és leginkább semmit se! Arra kéri a bíróságot, hogy az kényszerítse rá az emberekre, hogy a hömpölygő ár, olykor fertő ár , amely az utcákat és a házakat mossa az nem baj, az természetes!

 

KAMU PER 4.0! Ma 11 óra! Jogtiprás Háza!

 

Ha tehetik jöjjenek el és nézzék meg!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5414261753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása