Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS POLGÁRMESTERÉHEZ: Uram! Jól van? Újraválasztotta azt az embert közlekedési szakértőnek, aki eddig is volt, miközben közlekedési válság van és a közlekedés állapota az elmúlt években drasztikusan romlott Szigetszent

2018. szeptember 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesület most és megdöbbenve értesült arról, hogy Ön, mint Szigetszentmiklós város Polgármestere, továbbá az Ön által vezetett Önkormányzat újra választotta közlekedési szakértőnek azt az embert, aki az elmúlt években is ezt pozíciót töltötte be, s akinek pozitív értelemben vett tevékenysége ebben a városban nem lelhető fel! Mitöbb sok ember észre se vette, hogy ennek a városnak közlekedési szakértője lenne!

 

Polgármester Úr!

 

Nem tudom feltűnt-e Önnek, hogy Szigetszentmiklós Alsóbucka városrésze a Csépi út vonatkozásában a nagy buszát elvesztette, s a kis Bucka buszokon hering módjára közlekednek az emberek! Nem tudom feltűnt-e Önnek, hogy a Massányi Károly út felújítása átcsúszott az iskola időszakra, s Lakihegy a várostól el van zárva! S nem tudom feltűnt-e Önnek, hogy a felújítás alatt csak Lakihegy 4 buszából 3-at elvesztett! Ráadásul az az egy is ritkítottan jár eme területen! Mert, ha Önnek nem tűnt fel, akkor legalább a közlekedési szakértőnek gúnyolt valakinek kellett volna feltűnnie, s jeleznie kellett volna, valamint tenni ellene!

 

Polgármester Úr!

 

Az elmúlt időszakban Önök egyeztetés nélkül zártak le és kezdtek el felújítani egy utat úgy, hogy a környéken több más közlekedési szerv szintén lezárt meghatározó és teljes Csepel-sziget közlekedésére hatással levő utakat! Ezzel, pedig bebizonyították, hogy e téren teljes fejetlenséggel rendelkeznek! Soha a korábbi években nem láttuk és nem hallottuk Öntől és társaitól, hogy bármikor, bárhol és bármilyen formában kiállt volna, lobbizott volna Csepel-szigetért, Szigetszentmiklósért, a sziget kinyitásáért, a közlekedés javításáért, amely egy Polgármesternek dolga lett volna!

 

Nem tudom látta-e azt a statisztikát, mely szerint 2001 óta a Csepel-sziget lakosságának létszáma az eredeti létszám 138 %, míg ezen belül Szigetszentmiklósé az eredeti létszám 162 %-a lett 18 év alatt! Nem kellene Ön szerint valamit tenni? Biztos jó az a közlekedési szakértő, aki eddig sem kolompolt és húzta meg a vészcsengőt?

 

Polgármester Úr!

 

Ön elment az Országgyűlési képviselővel a hóna alatt valamilyen közlekedési egyeztetésre, melynek eredménye a kérdést kis mértékben lehet, hogy enyhítette, de az biztos, hogy kardinális kérdéseket nem oldott meg! Nem vette észre? Nem tud ezekről? S hol volt az Ön újra kinevezett, s szerintünk tehetségtelen közlekedési szakértője a névsorból? Az az ember mit tett akkor, s hol volt? Hol volt az elmúlt időszakban? Hogy alakulhatott ki ez a helyzet? Vagy ezt nem érzi szégyennek?

 

Nem érzi szégyennek, hogy míg Duanavarsány és környékén 14 millióért húszon buszmegállót építettek, addig Szigetszentmiklóson 3-at, amely bár csilivili, de nem véd meg semmitől és semmire se jó?

 

Polgármester Úr!

 

Hallomások alapján mi úgy tudjuk azt híreszteli, hogy a legnagyobb ellensége a Buckai Szövetség Egyesület! Engedje meg, hogy kifejtsük mi nem tekintjük ellenségnek! Ellenben olyan embernek tartjuk, aki a számok után összeveszett a valósággal és a legarcpirítóbb dolgokra, mint a közlekedés állapotára, vagy a Stadion fel nem épülésére hallgatólagos beleegyezésével és drasztikus intézkedéseinek elmaradásával azt üzeni ez rendben van!

 

De ne haragudjon! Szerintünk ez nincs rendben! S, hogy ezek az események egyáltalán megtörténhetnek, hogy közlekedési válság idején újra van választva az, aki idején a közlekedési válság Szigetszentmiklóson súlyosbodott az nem Szigetszentmiklósért, hanem Szigetszentmiklós, mitöbb Csepel-sziget ellen való! Mi úgy gondoljuk, hogy ez szégyenletes! S ha Ön ezt komolyan gondolja, akkor Ön szerintünk alkalmatlan polgármesternek!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Szeptember 7

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3214228633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása