Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Legalább egy évig nézegethetik még a Szigetszentmiklósiak a Határ úti feltörő fekália árt miután a mentesítő csatornavezeték pályázata első körben eredménytelen lett!

2018. szeptember 07. - Buckai Szövetség Egyesület

További egy évig kell nézni a Határ úti fertő árt tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület, miután nem hivatalos források szerint az Önkormányzat első pályázati kiírása egy elkerülő és mentesítő vezeték megvalósítására eredménytelenül zárult!

 

A több, mint 10 éve fennálló állapot kapcsán a Szigetszentmiklósi Önkormányzat nagyjából 2 évvel ezelőtt kezdett el gondolkodni, hogy valamit tenni kell! Addig az volt az álláspontja, hogy ilyen körülményeket lehet okozni illegális lakossági rákötésekkel! Ugyanakkor a valódi helyzet, hogy az elfolyó központi szenny csatornavezeték, amely itt 10 – 11 ezer emberre lett tervezve, annak már 40 ezer embert kellene elvinnie, amit nem bír el, s a túlnyomás okán kiárad a felszínre! A kiáradt szennyvízben, amely a kommunikációk ellenére Szigetszentmiklóson jól láthatóan nem zárt rendszer emberi ürülék, véres tampon tőr a felszínre egyéb fertőző dolgokkal egyetemben! Kész csoda, hogy eddig Szigetszentmiklóson nem tört ki járvány! Ugyanakkor és sajnos ennek veszélye további 1 évig Szigetszentmiklóson és a Határ úton fennáll és megvan!

 

Egyszerű Buckai nyelvet használva: Azért, mert nekünk ilyen Önkormányzatunk van! Csak ilyenre tellett, s csak ilyen jutott!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1214228717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása