Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

57 km-nyi csapadékvíz hálózatot kezel az ÉCSVCS Kft saját bevallása szerint Szigetszentmiklóson, ahol csapadékvíz elvezetés sincsen!

2018. szeptember 07. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület mosolyogva hallgatta azokat a teljesen képtelen beszámolókat, mely szerint az ÉCSVCS Kft Szigetszentmiklóson 57 km-nyi csapadékvíz hálózatot kezel.

 

Mosolyogva, mert szerintünk az ÉCSVCS Kft összeveszett a valóssággal, hiszen teljes Szigetszentmiklós és minden esőzés idején víz alatt van! Az évi 50 millió forint közpénzt a nem láthatóan nem létező tevékenységre felvevő cég jól láthatóan kezdi elveszíteni kapcsolatát és viszonyát az élettel és a realitással! Olyan képzelt világban élhet, amelyben nem tűnik fel, hogy nem látható mit kezd a közpénzzel és szerintünk olyan butának nézi az embereket, akik annyira leépültek, hogy elhisznek neki bármit, de pláne egy ilyen teljes képtelenséget!

 

Vagy velünk van a baj? A mi látásunkkal?

 

Lehet, hogy az ÉCSVCS Kft-nek van igaza és több, mint 40 ezer Szigetszentmiklósinak nem?

 

Lehet mi élünk illúzióban, hogy minden esőzésnél a város víz alatt van? Rosszul látunk? Cseréljünk szemüveget? Itt tényleg minden rendben?

 

Vagy az üzenet: Szigetszentmiklóson az Önkormányzat és az Önkormányzati cégek mindent megtehetnek és mindenkit semmibe vehetnek, akár a valósággal is szembe menve!

 

57 km csapadékvíz elvezetés valahol… 57 km, amit élő ember nem látott még sehol! 57 km-nyi érdekes kommunikáció… S akkor még azt mondják, hogy Andersen halott!...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1514228751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása