Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÉLEMÉNYÜNK SZERINT: Alkotmánysértő módon akadályozza a Pest Megyei Főügyészség a nem létező Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatban az igazság kiderítését!

2018. szeptember 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napok és hónapok alapján a Buckai Szövetség Egyesületnek egyértelműen kialakult az a véleménye, hogy a Pest Megyei Főügyészség Alkotmánysértő módon akadályozza annak kiderítését, hogy hogyan lehetséges az, hogy bár Szigetszentmiklóson nincsen csapadékvíz elvezetés, mégis van egy cég, aki erre számol el évi 50 millió forint közpénzt!

 

Azaz álláspontunk szerint a Pest Megyei Főügyészség nem akar annak utána menni, hogy hogyan lehetséges az, hogy Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés csak papíron létezik, de a valóságban nem! Nem érdekli, hogy hova tűnik a közpénz és szerinte a dolgokat elszenvedő lakosság és civil társadalom az ügynek nem érintettje és nem sértettje, hiába az ő házukat mossa az ár, s hiába ők járnak a fertőben!

 

Az elbagatellizálási szándék álláspontunk szerint abban is megmutatkozik, s szerintünk itt maximálisan hülyének is vagyunk nézve, amikor ahhoz a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészséghez küldi az anyagokat, amelyről egy képviselő testületi ülésen elhangzott, hogy alkalmazottainak az Önkormányzat Önkormányzati lakást tart fenn a szintén ott található Kormányhivatal, Bíróság és Rendőrség alkalmazottaival egyetemlegesen! Egy 2 gyermekét egyedül nevelő családanya önkormányzati lakáskérelme ezért lett megtagadva!

 

Szerintünk a hülyének nézés ott is megmutatkozik, hogy az álláspontunk szerint ezen ügyekben nem független Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség olyan biológiai és természetismereti nonszensszel sért meg bennünket, mely egy Általános Iskolásnak is szégyenére válna! Eszerint, ahol burjándzik a növény ott nincs környezetszennyezés!

 

A legújabb képtelenség, hogy a Pest Megyei Főügyészség az elfogultsági kérelmeket a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vonatkozásában sorra lesöpri, mert az szerinte nincs alátámasztva! Amikor pedig azt mondjuk, hogy rendben van! Akkor ad ki név szerint, hogy mely ügyészek azok, akik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Önkormányzati lakásában laknak, mert azok egy Szigetszentmiklósi Önkormányzati cégről szóló ügyben mind-mind elfogultak, akkor azt mondja hogy az ügyésznek van személyiségi joga és nem adható ki ilyen adat! A fentiek alapján egyértelmű, hogy nyitva hagy egy olyan kaput, amely alapján egyértelműen feltételezhető, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzattal kapcsolatos ügyekhez olyan ügyész nyúl, aki Szigetszentmiklósi Önkormányzati lakásban lakik, azaz az Önkormányzattól függ! Mi ez, ha nem elfogultság és durva törvénysértés?

 

Persze ez az ügyészségtől azok után, hogy az Alaptörvény egészséges élethez való jogát, a törvény előtt mindenki egyenlő jogát semmibe veszi és hagyja a közpénz elfolyásának útját nem kifürkészni meg sem lepő!

 

Olyan, mintha elemi érdeke lenne, hogy alapos a gyanú egy kormányzati oldalú önkormányzati cég bűnelkövetésére, amely különösen nagy értékű és rendszeres, akkor az le legyen söpörve! Had szenvedjenek az emberek! Had szenvedjen mindenki, aki Szigetszentmiklóson él! Mind a 40 ezer!

 

S tegyük fel a kérdést: Van még Magyarországon jogbiztonság? Vagy Magyarországon minden megtehető? Főként a Szigetszentmiklósiakkal?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2114225371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása