Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Végül a bíróság működésében rejlő objektív ok miatt maradt el a Bucka csatorna közérdekű pere!

2018. szeptember 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A bíróság működésében rejlő objektív okokra hivatkozva napolta el a Budakörnyéki Járásbíróság a 2018 Szeptember 5-ei tárgyalási napot, a Bucka csatorna iratjegyzék közérdekű perében. Hogy ez pontosan mit jelent? Ki tudja!

 

Vajon azt jelenti, hogy a most felálló új bíróság kapja majd az ügyet és ott fogják tárgyalni? Vajon azt jelenti, hogy a bíróság utána néz a projektnek, hogy mit lehet róla tudni? Vajon azt jelenti, hogy tájékozódnak arról pontosan mindez hogyan is működik?

 

A tárgyalást egyébként mi is kivételesen elhalasztottuk volna, mivel új ügyvédet találtunk az utolsó pillanatban, akivel talán az adatok megszerzésére is nagyobb remény van!

 

Viccesnek találjuk ugyanakkor egy az Átlátszón megjelent cikkben, hogy az ellenérdekű fél szerint a bíróság azért fújja le az ügyet, mert mi már eleve eldöntöttünk, hogy hibát akarunk találni! Szerintünk ez viszont nem így működik! Az, hogy mi jár vissza az embereknek és, hogy megfelelő-e az egyszerű matek! Olyan, mint az 1*1! Ha kijönnek a számok, akkor mi állhatunk akár a fejünk tetejére is, akkor is ki fognak jönni! Ha pedig nem jönnek ki, akkor akárhogy is hímzik a szavakat nem fog kijönni! S ha az utóbbi az igaz, ahogy mi sejteni véljük, akkor a különbözetet a lakosságnak vissza kell adni! Ez ilyen egyszerű! De a számok nem hazudnak! A számok világa egy objektív dolog! Egy tény! Az nem megváltoztatható!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3914225353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása