Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A bebukott Bucka csatorna beruházás ismert alakjaival is népszerűsíti Lakihegy felzárkózását és felemelkedését a Szigetszentmiklósi Önkormányzat! Vajon a 371 millió megfelelő helyre megy?

2018. augusztus 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A kivitelezési és elszámolási gondokkal és óriás kérdéssel rendelkező, valamint bizonyos mértékben perekkel is terhel Bucka csatorna beruházás ismert alakjaival is élteti Lakihegy felemelkedésének projektjét a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, a rendőrség, a helyi családsegítő bemutatása mellett.

 

A stílus teljes mértékben hasonló csak az összeg és az érintett lakosság más! A Lakihegyiek még nem ismerhetik ezeket a mézes-mázos briliáns világot bemutató embereket! Kívánjuk, hogy igazi arcukat sose ismerjék meg! Miközben azt mondjuk, hogy sajnáljuk a rendőrséget és a helyi családkisegítőt, akik ilyen emberek mellé álltak és adták szerintünk méltán hiteles nevük! Sajnáljuk, mert ez méltatlan hozzájuk!

 

Lakihegyen elvileg a Málna utca egyes lakói kerülnek támogatás alá, akik felzárkóztatási és felemelkedési projektben vehetnek részt! Ez a projekt elvileg hozzájárul, ahhoz, hogy jobban iskolázottak legyenek és így a munkaerőpiacon versenyképesebbek! Elvileg lesz belőle közösségi ház és szintén elvileg ezáltal egy közösségi hely, hogy csak pár tételt emeljünk ki abból, amit 371 millióért ide ígértek! De vajon így lesz-e?

 

Ugyanis a csodálatos Bucka csatorna projekt egykoron házakat repesztett meg, utcákat árasztott el, miatta egy utcában a közlekedők összeverekedtek, s volt olyan utca, amelyet vastörmelékkel telített építési hulladékkal töltöttek fel! A Bucka csatornánál azt mondták mindenkin segítenek, hogy csatornája és ennek előfeltétele, vezetékes vize legyen, de valójában volt és van is olyan lakó, aki bár a vezetékes vizet nagyon rég kifizette mégsem rendelkezik vele, s így csatornája se lehet! S akkor még nem beszéltünk az elszámolás körüli mizériáról, a beruházás közbeni főként idősekkel, betegekkel szembeni sokszor kegyetlen és szemtelen bánásmódról vagy arról, hogy alapos a gyanú, hogy a lakosok felé történő elszámolás a visszaadottól a lakosok kárára akár 60 ezer forinttal is eltér ingatlanonként, amely össz Buckai szinten 250 millió forintot meghaladó összeget tesz ki!

 

Ez a csodás Bucka csatorna projekt? Akkor a csodás Lakihegyi felemelkedési projekt is ilyen lesz? Mert, ha ilyen lesz, akkor az Isten irgalmazza az Önkormányzatot a Lakihegyiek haragjától! S ha ehhez hozzájön a Buckaiak már meglévő méltán nagy haragja, akkor pláne az Isten irgalmazza!

 

Nem véletlen hát, hogy tételes elszámolás lehetőségére vonatkozó honlapot kértünk és garanciát a tisztaságra! Tudják mi volt a válasz? Higgyük el, hogy amit az Önkormányzat tesz az törvényes és tiszta!...

 

Hát persze!... Minden bizonnyal!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5514209079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása