Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Tényleg akkor kell elkezdeni tárgyalást kezdeményezni, amikor már ég a ház? Amikor már látszik ebből Közlekedési katasztrófa lesz? Előbb nem megy?

2018. augusztus 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós város Polgármestere, Szabó József egyeztető tárgyalásra hívja a felújítások egybe esése miatt az érintett feleket adta hírül a helyi propaganda szócsőként is alkalmazott Lakihegy Rádió!

 

A propaganda harsona beszámolója szerint a Polgármester ennek keretében magával vinné Bóna Zoltánt is a térség eddig semmiért ki nem álló állítólagos országgyűlési képviselőjét is!

 

De tegyük fel a kérdést: 5 vagy 6 nappal az iskola kezdés előtt, úgy hogy ma azaz vasárnap este 5 órakor lezárják az M0-ás Szigetszentmiklósi lehajtóját is, miközben nincs befejezve se a Massányi út, se a Csepeli út mit érünk ezzel? Hirtelen 5 – 6 nap alatt egy új utat húznak vagy alagutakat fúrnak? Nem késtek már megint egy kicsit el?

 

A Polgármester most tudta meg, hogy ezzel itt baj lesz? Ha igen, akkor milyen Polgármester és milyen testület az ilyen? Hogy szolgálja az itt élőket, ha hagy kialakulni egy ilyen helyzetet?

 

Ja! És akkor állítólag Szigetszentmiklósnak van közlekedési szakértője! Igaz az eddig is volt, bár a városon létének egyetlen pozitív nyoma se látszik meg! Csak azt lehet róla tudni, hogy idehozta a semmire se jó intelligens 3 db buszmegállót 10 millióért és elvette a Csépi úti nagybuszt is! Továbbá azt, hogy nem tűnt fel neki, hogy lassan Szigetszentmiklósról és a szigetről közúton nem lehet kijutni! No meg persze azt is, hogy esélyes arra, hogy ilyen érdekes múlttal újra pályázva újra Szigetszentmiklós közlekedési szakértője legyen! Részben azért, mert a városvezetés ennyire igénytelen! Részben azért, mert a városvezetésnek ez megfelel! Részben azért, mert a lakossági érdekek és igények városvezetőink és Polgármester bácsink szerint kit érdekelnek!

 

Azért arra kíváncsiak leszünk, hogy most kialakuló botránynak ki lesz a felelőse!

 

Tovább követjük az eseményeket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8314203511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása