Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ígéret? A Csépi úti óvoda elkészülte eredetileg 2018.09.01-re lett ígérve! A pályázat sincs megnyerve és nem történt egy kapavágás se! Hajrá gyerekek!

2018. augusztus 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Amikor Szigetszentmiklóson szembesülünk valamilyen problémával biztosak lehetünk abban, hogy valaki szembe jön és azt mondja: „De hát a Polgármester Úr azt ígérte…!” És tényleg! Már mennyi mindent ígért meg? S hány százaléka teljesült eme válságba lévő városba és mindennek? Vagy ami teljesült az milyen minőségben is jött el és milyen formában? Ugye, hogy ugye?

 

Most 2018 Szeptember 1-éhez közeledve és persze az új tanévhez fontos azt tudnunk, hogy a Polgármester bácsi és felelőtlen testülete mivel ámított minket no és persze egész Szigetszentmiklóst!

 

Először is tudni kell, hogy a Hivatal vett egy neki kedves földbirtokostól egy olyan területet, ahol ha egyszer tényleg óvoda lesz, akkor bizony támfalra is szükség lesz! Ráadásul a támfalnak legalább annyi a költsége, mint az óvoda épületének! Feltehetjük persze rögtön a kérdést, hogy nem volt jobb ingatlan, olcsóbb és kedvezőbb hely? Szerintünk biztosan volt, de akkor szegény haver ott marad hoppon! Mert ugye a haver az fontos és nem a lakossági problémák, illetve az, hogy az erőforrások hatékony felhasználására törekedjenek!

 

No, de ha már itt ez a telek hát volt hozzá egy kedves ígéret! Az ígéret az volt, hogy ott 2018 Szeptember 1-ére óvoda lesz! Na most így Augusztus 24-én világrekord sebességgel építik fel, vagy elmondhatjuk, hogy ez már megint egy üres lózung volt és megint hoppon maradtunk? Mitöbb! Az is nagy kérdés vajon a pályázat ellesz-e nyerve? Azaz most az eredeti határidő előtt 1 héttel nagy kérdés egyáltalán lehet erre valamikor is számítani?

 

Mert a kép szép! Az óvoda is szép terv lenne! De a képbe és a tervekbe nem lehet vinni a gyermeket! Ahhoz fizikai megvalósításra is szükség lenne! De vajon lesz? Vajon komolyan vehető bármi is amit a felelőtlen testület ígérget vagy haszontalan Polgármesterünk?

 

Végezetül pedig:

Polgármester Úr!

Köszönjük az óvodát!

Már megint sikerült annyira jól teljesíteni!

 

Miklósiként aztán Önökre méltán „büszkék” lehetünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5414200217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maria Tót 2018.08.24. 18:14:58

A cikk írója szerint ez az épületegyüttes szép. Kíváncsi leszek a véleményükre, ha kész lesz. Én naponta látok egy ugyanilyet egy falu központjában /szintén óvoda /. Nagyon elcsúfította a képet, olyan mintha egymás mellé tolt konténerek lennének.
süti beállítások módosítása