Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ma indul Szigetszentmiklóson a Summerfest! Miközben mindenki azt kívánja, hogy legyen sikeres legyenek óvatosak a következtetésekkel!

2018. augusztus 12. - Buckai Szövetség Egyesület

2018 Augusztus 12-e van! Szigetszentmiklós életében először ma indul egy rendezvénysorozat, melynek neve Summerfest. A rendezvénysorozat különböző országok, nemzetek különböző és sokszínű kultúráját és néphagyományát mutatja be! Szigetszentmiklós esetében, pedig a rendező átpártolása mellett ez az esemény Ráckevéről került ide.

 

A rendezvényről mi azt reméljük, hogy sikeres lesz! Olyan amely méltó arra, hogy amikor a jelenlegi városvezetés ellesz kergetve a városban maradjon, élményt és szép emlékeket adjon! Mert bár a városvezetésnek más a szándéka, de ennek az eseménynek valójában a kulturális sokszínűség bemutatásáról kellene szólnia, s a nemzetek, a művészek és hagyományőrzők ügyességéről.

 

Arról kellene szólnia, hogy Chilének, Franciországnak, Törökországnak, az USA-nak, Mexikónak, Perunak, Dél-Kóreának és annyi-annyi mindenkinek milyen szép hagyománya, kultúrája van vagy, hogy milyen táncot és milyen formában lejtenek a Szigetszentmiklósi méltán elismert és híres gyermekek! Arról kellene szólnia, hogy egy Nemadomfel Együttes, amely sérült gyermekekből és emberekből áll, milyen szépet tud létrehozni és milyen értékeset!

 

Ezzel szemben mi attól félünk, hogy a jelenlegi Önkormányzati vezetés ezt a rendezvényt nem erre akarja használni! Szerintünk arra akarja használni, hogy a római elvek szerinti cirkuszt és kenyeret a népnek elvet felhasználva a város súlyos válságát elleplezze! Elleplezze azt, hogy közlekedési káosz van ebben a városban! Elleplezze azt, hogy ez a város minden esőzés idején víz alatt van, miközben egyik cége nem tud elszámolni azzal az évi 50 millió forinttal, amelyet ennek felszámolására kap. Elleplezze, hogy a Bucka-tó 4,770 milliárd forintból nem lett kitakarítva, s emberek ezreinek és tízezreinek van veszélybe az élete és az egészsége a Magyarország 30 legszennyezettebb területei közé sorolt súlyos ipari szennyezéssel sújtott területe mellett! Elleplezze a 3,5 milliárdos TAO roncsot, amellyel még egy egy milliárd forint értékű Önkormányzati telket is sikerült az Önkormányzathoz ezer szálon kötödő menedzsmentnek tönkre tennie a klub, a Kft és minden más mellett!

 

Fontos az ünnep! Fontos, hogy az emberek kikapcsolódhassanak és jól érezhessék magukat! Fontos, hogy  a művészek, a hagyományt őrző emberek és gyermekek meglegyenek nézve, ellegyenek ismerve és ünnepeljük őket! De ezen ünnepek és kikapcsolódások mellett az nem feledhető el, hogy ez a vezetés ezzel a várossal mit, hogyan és milyen formában tett!

 

Arra kérünk mindenkit, hogy akik kimennek (mi is kimegyünk) arra koncentráljanak, amit a művészek jelentenek és ne arra, hogy 10 másodpercenként hangzik el a hangszóróból, hogy Szabó József Polgármester, miként ez már megtörtént számtalan szigetszentmiklósi rendezvény esetében! Mert ez az ember most Polgármester, de Szigetszentmiklós érdekében nagyon reméljük, hogy sokáig nem lesz! Mert pozíciójára már nagyon régóta szerintünk méltatlan!

 

Azt se felejtsük el ugyanakkor, hogy rendezvényekkel és minden mással elleplezés terén ennek a vezetésnek nem ez az első probálkozása! 2014-ben megjelentettek ugyanis egy videót! A neve Érezzük és lássuk Szigetszentmiklóst 2014. Ajánljuk nézze meg mindenki! Bár nem igaz, de teljesen jó!

 

Ez a videó, amit nem árultak el 8 hónapon keresztül készült! A 8 hónapra azért volt szükség, hogy csak olyan helyszínek és optikai beállítások legyenek, amelybe a város egyetlen egy a vezetés valódi borzalmas teljesítményét bemutató része se kerüljön bele! Nincs benne a videóban se a Bucka, se Lakihegy, se Felsőtag, se az Üdülősor! A videó szerint ez egy állomszerű szuper buli hely! Sajnos ez akkor sem volt több és most sem több, mint egy illúzió! Ugyanakkor tenni kell azért, hogy valóban jól érezzük magunkat, valóban ki tudjunk kapcsolódni, mert ez egy olyan jó hely! Tennünk kell azért, hogy egyszer ez valóra válhasson, s egyszer a valóság legyen illúzió helyett!

 

Szóval mától 20-áig Summerfest Szigetszentmiklóson. Ünnepeljük a kultúrát, a művészeket, a szigetszentmiklósi fellépő gyermekeket és időseket! S, hogy ez a hely még ünnepelhetőbb és fejlődő képesebb legyen a jelenlegi városvezetést kergessük el, mert:

 

Szigetszentmiklós sokkal többet érdemel!

De ezért tenni kell!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6414176389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása